Medlemsbetingelser for nyhedsbrev

Som medlem af Struergrandhotel.dk giver jeg accept til at de salgskanaler Struergrandhotel.dk benytter på bruge mine oplysninger i markedsføringsformål. Herunder ligger bl.a. invitationer, nyheder, specialtilbud mv. som formidles over mail, sms eller brev blandt andre. Det er mit ansvar at opdatere mine personlige oplysninger, og jeg kan altid tage kontakt til Struergrandhotel.dk for at ændre i mine oplysninger. Mine oplysninger gemmes i struergrandhotel.dks database som ejes af Struergrandhotel.dk og bliver håndteret i forhold til Lov om Persondata. Mit medlemsskab er gratis og uforpligtende.

§1 OMFANG AF BETINGELSER

Betingelserne gælder for alle kundeklubber, hjemmesider og salgskanaler som administreres og ejes af Struergrandhotel.dk. Struergrandhotel.dk er i henhold til Lov om Persondata forpligtet til at beskytte personoplysninger. Omfanget af betingelserne kan ændres uden samtykke, så det er vigtigt at holde sig opdateret på betingelserne. Der kan altid tages kontakt til Struergrandhotel.dk ved tvivlsspørgsmål omhandlende personlige oplysninger.
§ 2 SÅDAN BRUGES PERSONLIGE OPLYSNINGER
Struergrandhotel.dk må benytte dine oplysninger i markedsføringsformål. Herunder ligger bl.a. invitationer, nyheder, specialtilbud mv. som formidles over mail, sms eller brev blandt andre. Det er dit ansvar at opdatere dine personlige oplysninger, og du kan altid tage kontakt til Struergrandhotel.dk for at ændre i dine oplysninger. Dine oplysninger gemmes i Struergrandhotel.dks database som ejes af Struergrandhotel.dk og bliver håndteret i forhold til Lov om Persondata. Dit medlemsskab er gratis og uforpligtende.
 
§ 3 OPLYSNINGER BRUGT ANDRE STEDER
3.1 Når du benytter Struergrandhotel.dks ydelser giver du samtidig samtykke til at Struergrandhotel.dk må videregive dine personlige oplysninger til samarbejdspartnere. Disse kan være nogle som leverer ydelser på vegne af Struergrandhotel.dk og på den måder derfor har brug for dine oplysninger for at kunne levere ydelserne. Der er stramme regler om fortrolighed og begrænsning ved videreformidling og brug af personlige oplysninger, og de gør sig også gældende her. Du er til hver en tid sikker på, at dine oplysninger aldrig videregives til en tredjepart uden samtykke fra dig. I hele særlige tilfælde kan Struergrandhotel.dk være nødsagt til at videregive dine oplysninger til retslige myndigheder i henhold til loven.
3.2. Periodisk vil Struergrandhotel.dk indsamle ikke identitetsvisende oplysninger fra dig som alder. Geografi mv. Disse oplysninger er til generelle beregninger af kunder og kan derfor ikke knyttes til navne, adresser eller andre identitetsvisende oplysninger. Oplysningerne vil overvejende blive brugt til redaktionelle formål og til tider også andre interne formål.
 
§ 4 LOV OM PERSONDATA
I henhold til Lov om Persondata er Struergrandhotel.dk forpligtet til altid at bruge dine oplysninger efter gældende regler.