Black Friday Sale 2018

 

SPAR 20% på alle overnatninger og ophold, 

januar, februar og marts 2019

 


 

 

Koden frigives d. 23. nov 

Koden kan KUN anvendes 23. november 2018

 

 


 

KUN ONLINE BOOKING for at opnå rabat

 

Koden indtastes under kampagnekode - og rabatten fratrækkes.

Klik book online - og find de datoer i januar, februar eller marts, der passer jer bedst.

 

 

 

Hvad er Black Friday egentligt?

Black Friday er en amerikansk tradition, der markerer julehandlens begyndelse. Black Friday ligger fredag efter Thanksgiving i USA. I år falder Black Friday på den 23. november 2018.

 

Dagen er den travleste shoppingdag i USA, og butikkerne er fyldte med vilde tilbud denne dag - og nu er traditionen også kommet til Danmark.

 

Faktisk gjorde Black Friday allerede sit indtog i Danmark i 2015, og dagen var den største handelsdag i dansk historie på en enkeltstående dag. 

 

Det betyder, at du nu også i Danmark finder utroligt mange Black Friday tilbud denne dag, og du kan spare penge på alt fra hoteller til bøger. 

 

Black Friday Sale hos Grand Hotel Struer 

Gør et kup! Slå til under Black Friday og få et enestående tilbud fra Grand Hotel Struer! 

 

Vi har nemlig besluttet, at vi i år i den grad melder os på banen med et helt særligt Black Friday Sale på vores hjemmeside. Her kan du spare 20% på alle overnatninger og ophold i januar, februar og marts 2019!

 

Det betyder altså, at du fredag d. 23. november f.eks. kan booke et af vores lækre wellnessophold for dig og en, du har kær, med ankomst i januar, februar eller marts næste år til en særdeles god pris. 

 

Så vær klar til at booke Grand Hotel Struers Black Friday hotel tilbud, for tilbuddet varer kun i 24 timer og vi frigiver først koden kl. 00.01 fredag d. 23. november 2018. Er du klar?