Gourmetophold kr. 1.045

Gourmetophold kr. 1.045

Fryd for øje og gane

Gourmetophold Jylland

Hyggelig kæreste weekend ved Limfjorden

Et Gourmetophold på Grand Hotel Struer byder på en lækker gourmetmenu i dejlige omgivelser i vores restaurant Schous Brasserie & Bar. Gourmetmenuen er tilberedt af vores dygtige kokke af årtidernes friske råvarer. Grand Hotel Struer er det ideelle sted for jeres næste gourmetophold. Det er muligt at tilkøbe en 2 retters middag på ankomstdagen, hvis dette ønskes. Se vores super billige gourmet tilbud nedenfor:


Gourmetophold

  • 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse med B&O TV og telefon
  • Dejlig stor morgenbuffet begge dage i vores restaurant Schous Brasserie & Bar
  • 1 lækker 3 retters gourmet middag efterfulgt af kaffe eller the på anden dagen.


Priser på Gourmetophold

  • Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 1.045,-

 

Vi glæder os til at byde velkommen til et hyggeligt gourmetophold ved Limfjorden i Vestjylland. Gourmetmenuen er fastsat på forhånd, så skulle du være allergisk over for nogle bestemte råvarer, må du meget gerne informere os om dette. Så skal vi gøre, hvad vi kan for at undgå disse råvarer. 

Når du vælger at bo på Grand Hotel Struer, giver det dig rig mulighed for at nyde naturen i Nordjylland og Vestjylland. Inden for kort afstand finder du Vesterhavet, Limfjorden, Klosterheden og Nationalparken. Heromkring køber vi nogle af de råvarer, som vi bruger i vores gourmetmenu, som I kan opleve i vores restaurant på jeres gourmetophold på Grand Hotel Struer.