julefrokost på Grand Hotel Struer

Julefrokoster på Grand Hotel Struer 

 

Lad os stå for alt det praktisk også oprydningen! så læn jer tilbage og nyd aftenen og selskabet. 

 

Den lille julebuffet 

Røde og hvide sild serveret med hjemmelavet karrysalat 

Pandestegt fiskefilét med hjemmelavet grov remoulade og citron

Gravad laks med rævedressing og asparges

Tartelet med høns i asparges

Ribbensteg med hjemmelavet rødkål og surt

Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce

Rugbrød og smør  

pr. couv. kr. 175,- min. 10 couv.

 

Den store julebuffet

 

Almindelige hvide sild og moster sild med karry - æble salat.

Stegte sild med tyttebær.

Gravet laks med rævesauce og slikasparges.

Skalrejer med urtecreme.

Hjemmerøget laks med flødespinat.

Ande og gåse sylte med syltede citrusfrugter.

Røget andebryst med peberrodscreme og syltede tranebær.

Hjemmelavet sylte med hjemmesyltede rødbeder og sennep.

Lun leverpostej med rødbeder.

 

Pandestegte fiskefileter med remoulade og citron.

Glaseret skinke med brunede kartofler og Vendsysselsk grønlangkål.

Tarteletter med høns i asparges.

Langtidsstegt oksehøjreb med rødvinsglace og ristede kartofler.

Ribbensteg med hjemmelavet rødkål.

 

Ris a la mande med kirsebærsauce.

Lun bærtærte med syrnet fløde

Oste fra Nord og syd med syltede nødder og kvædegele.

Frisk Frugt.

Hjemmebagt julesmåkager.

Hjemmebagt brød og smør.

 

pr. couv. kr. 299,- min. 30 couv

 

Julefrokost Anno 2017

Æblesild med timian og løg

"Cappacio" af kødkvæg, hertil abrikos, appelsin og citron samt flager

Hummerterrin med urter og svampe samt portvin og fløde

”Sylte” med andebryst og andelever, urter og balsamico

Langtidsstegt oksehøjreb – med ristede kartofler og skysauce.

Ristet julesalat og fennikel hertil ristet bacon og æbler.

Julesalat med rødkål, figner og valnødder

Rosastegt andebryst med stegte rodfrugter

Kraftig Chokoladekage – hertil vanlije mousse – hvid chokolade og varme krydderier

Forskellige oste med syltet tilbehør

Hjemmebagt brød og smør

 

pr. couv. kr. 275,- min. 10 couv