Julefrokost ud af huset


Vi har lavet et par forslag på julefrokosten, har i ønsker om en anden sammensætning eller evt. tilkøb til menuerne så ring eller skriv endeligt til os

 

Bestilling kan ske via tlf. 9785 0400 eller på mail sgh@struergrandhotel.dk

 

DEN LILLE JULEBUFFET UD AF HUSET

  • Marineret sild og hjemmelavet Schous sild med æblesalat.
  • Varm røget laks fra egen rygeovn med krydderurteskum.
  • Fiskefilter med remoulade og citron.
  • Tarteletter med høns og asparges.
  • Glaseret skinke med grønlangkål og brunede kartofler 
  • Frikadeller med lun rødkål og agurkesalat.
  • Ris a la mande med kirsebær sauce.
  • Rugbrød og smør.


179,- pr. kuvert – min. 5 kuverter


DEN STORE JULEBUFFET UD AF HUSET 

 

  • Almindelige hvide sild og moster sild med karry - æble salat.
  • Stegte sild med tyttebær.
  • Gravet laks med rævesauce og slikasparges.
  • Skalrejer med urtecreme.
  • Hjemmerøget laks med flødespinat.
  • Ande- og gåsesylte med syltede citrusfrugter.
  • Røget andebryst med peberrodscreme og syltede tranebær.
  • Hjemmelavet sylte med hjemmesyltede rødbeder og sennep.
  • Lun leverpostej med rødbeder.
  • Pandestegte fiskefileter med remoulade og citron.
  • Glaseret skinke med brunede kartofler og Vendsysselsk grønlangkål.
  • Tarteletter med høns i asparges.
  • Langtidsstegt oksehøjreb med rødvinsglace og ristede kartofler.
  • Ribbensteg med hjemmelavet rødkål.
  • Ris a la mande med kirsebærsauce.
  • Lun bærtærte med syrnet fløde
  • Oste fra Nord og syd med syltede nødder og kvædegele.
  • Frisk Frugt.
  • Hjemmebagt brød og smør.


299,- pr. kuvert – mindst 25 kuverter


JULEFROKOST ANNO 2018 

  • Stegte sild med tyttebær og syrnet fløde
  • "Carpaccio" af kødkvæg, hertil abrikos, appelsin og citron samt flager
  • Hummerterrin med urter og svampe samt portvin og fløde
  • ”Sylte” med andebryst og andelever, urter og balsamico
  • Langtidsstegt oksehøjreb – med ristede kartofler og skysauce.
  • Ristet julesalat og fennikel hertil ristet bacon og æbler.
  • Julesalat med rødkål, figner og valnødder
  • Rosastegt andebryst med stegte rodfrugter
  • Kraftig Chokoladekage – hertil vanilje mousse – hvid chokolade og varme krydderier
  • Forskellige oste med syltet tilbehør
  • Hjemmebagt brød og smør


275,- pr. kuvert – mindst 15 kuverter