Klassiske menuer

KLASSISKE FORETTER 

 

Spegeskinke fra Ausumgaard med syltede rabarber,

saltbagte mandler og persillepesto

Sprøde salater, vesterhavsost og brøndkarse. 

                                                                 68,-

Vores lakseroulade med kold- og varmrøget laks hertil forårssalater,                                         

bagte blommetomater, krydderurteskum og fennikel med chili og lime.               

                                                                  98,-

Vesterhavs rødspætte og torsk som ballotine med ramsløg.                                  

Hertil citrusmarineret rejer, forårs urter og skaldyrsdressing.                               

                                                                  98,-

Tarteletter med høns i asparges,

pyntet med agurk, tomat og persille. 2 stk pr. gæst                                                                                

                                                                    72,-

“Tapas” små fade til servering 

på bordene – efter samråd 

med køkkenchefen.            

Lokal udgave hvor Vestjylland 

er repræsenteret i menuen.

Eller den klassiske italienske/

spanske inspireret.                                   98,-

 

Til alle forretter serveres der brød og smør 

 

KLASSISKE HOVEDRETTER 

 

Flæskesteg med hjemmelavet 

rødkål, brunede - og hvide

 kartofler, skysauce, asier og 

tyttebær samt ½ æble med ribsgele.                                                  

155,-

 

Sprængt kalvespidsbryst med 

stuvet kål, dampet grønt og 

hvide kartofler. Hertil peberodssauce.                          

188,- 

 

Kalvesteg stegt som vildt, hertil 

waldorfsalat, asier, ½ æble med 

gele, hvide - og brunede kartofler 

samt skysauce.                                         

188,-

 

Sødmælks kalveculotte serveret 

med souffle af rodfrugter, 

pommes Rosti, dagens grønt, 

svampesaute samt skysauce.                   

188,-

 

KLASSISKE DESSERTER 

 

Fromage – med flødeskum og frugt.       

F.eks. citronfromage, romfromage, ymerfromage el. måske et ønske 

fra jer.                                          65,-

 

Pandekager med hjemmelavet vaniljeparfait hertil jordbærsyltetøj og frugt.                                                                     

                                                     78,-

Islagkage med vanilje og bær parfait med sprøde nøddebunder,

hertil chokoladesauce, bærkompot og flødeskum                       

                                                        78,-

Schous chokoladekage, hertil råsyltede 

Hindbær, vaniljeparfait, knas og nødder                                                               

                                                    98,-

 

NATMAD

 

Natmadstærter med salat og brød.         

75,-

 

Lune frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat, rødbeder, 

rugbrød og smør.                                     

75,-

 

Suppe efter eget valg - hertil 

serveres hjemmebagt brød.                     

65,-

Forslag til suppe

- Aspargessuppe med kødboller.

- Gullashsuppe.

- Kartoffel/porresuppe med bacon 

og purløg.

 

Schous pålægsbord med 

Lun leverpostej, skæreoste, nybagte 

boller og rugbrød.                                    

85,-

 

Byg selv hotdogs med røde 

wienerpølser og klassisk 

garniture                                                 

75,-