Konfirmation 2017

Vi har lavet et par lækre menuforslag til årets konfirmationer, 

Er der andre ønsker, eller behov så er vi ikke andet en et tlf. opkald væk

 

Vi ønsker storrt tillykke til årets konfirmander.

Forretter

 

Spansk serrano skinke med syltede rabarber, saltbagte mandler og persillepesto.                               68,-

Sprøde salater, vesterhavsost og brøndkarse.

 

Vores lakseroulade med kold- og varmrøget laks hertil forårssalater                                                     88,-

bagte blommetomater, krydderurteskum og fennikel med chili og lime.

 

Vesterhavs rødspætte og torsk som ballotine med ramsløg.                                                                  68,-

Hertil citrusmarineret rejer, forårs urter og skaldyrsdressing.

 

Tarteletter med høns i asparges, pyntet med agurk, tomat og persille.                                                  58,-

 

 

Hovedretter

 

Langtidstegt oksemørbrad med bagte rodfrugter og ristede svampe og rødløg.                                     235,-

Broccolisalat med panchetta, tørrede tranebær og creme fraiche dressing.

Pommes Anna og rødvinssauce.

 

Svinefilet med sprøde rosmarinsvær, bagte gulerødder med honning og timian samt grøntsagsflan.     160,-

Hjerte salat vendt med sennepsdressing, Vesterhavsost og crutoner.

Kartoffel souffle og skysauce med ramsløg.

 

Langtissstegt okse filet med ristede svampe og spidskål, bagte rødløg med balsamico,                         188,-

Grillet grønne asparges med panchetta, ristede petit kartofler og pebersauce.

 

Ballontine af unghanebryst fra Hop Balle mølle med ramsløg og peberbacon.                                         188,-

Salat af grillede forårsurter, oliven olie og gnalling fra Arla Unika.

Spæde salater vendt med mormor dressing og råsyltet rabarber.

Ristede svampe og spinat, saltbagte kartofler og estragon sauce.

 

Skærebuffet:                                                                                                                                               178,-

  • Grillet kalveculotte
  • Chilimarineret kamfilet af gris
  • Petit kartofler med rosmarin
  • Kartoffelsouffle med persille
  • Portvinssauce
  • Broccoli-spinat flan
  • Forårssalat med nye kartofler, radiser, grønne asparges og forårsløg vendt med sennepsvinagrette.
  • Bulgursalat med grillet peberfrugter og aubergine, soltørret tomater og bailikumspesto.
  • Grøn salat med fetaost og oliven.
  • Dijon dressing og hvidløgs crutoner.

 

Dessert

Hvid chokolademousse med vaniljesyltede rabarber, krystalliseret hvid chokolade,                                   88,-

jordbærgelé og mynte. Serveres i en skål til hver gæst.

 

Vores islagkage med vanilje og chokoladeparfait, sprøde hasselnøddebunde,                                          68,-

hertil jordbærpuré, flødeskum og friske jordbær.

 

Pandekager med vanilje, mandler og appelsin.                                                                                           68,-

Hertil hjemmelavet jordbærmarmelade og vaniljeparfait.

 

Desserttallerken                                                                                                                                           98,-

Chokoladekage med passionsfrugts sirup, pana cotta med vanilje, rabarber og hvid chokolade,

jordbærparfait med jordbærpure og friske jordbær samt mazarinkage med mandel crumble.

Som buffet Tillæg kr. 25,-

 

 

Natmad

Frikadeller med kold kartoffelsalat, rødbeder, rugbrød og smør.                                                                  62,-

 

Grillede kamben og hotwings, blandet salat, coleslaw,                                                                                 130,-

halve bagte kartofler med rosmarin og chili samt grov brød.

 

Buffet med 5 slags saltpålæg, lun leverpostej med svampe og bacon,                                                         78,-

tilbehør, boller, rugbrød og smør.

 

Sandwich pr. stk. – vælg mellem                                                                                                                    35,-

  • Hjemmebagt flutes med skinke fra Ausumgaard, pesto og Vesterhavs ost
  • Hjemmebagt flutes med ananas, bacon og sprøde salater.

 

Valgfri suppe i samråd med køkkenchefen.                                                                                                    58,-

VI anbefaler en krydret minestrone suppe med bagte blommetomater og creme fraiche.

 

 

Buffet

  • Lokal tapas med udvalg fra Klosterhedes vildt og Ausumgaard med pesto, oliven og havtornkompot.
  • Æg af tunmousse med dild og creme fraiche, spæde salater og forårsurter.
  • Vores varmrøgede laks med rygeostskum, radiser og citrusmarinerede gnne asparges
  • Smørbagt Vesterhavs fisk med bagte majroer og skalotteløg og hertil safransauce.

 

  • Yderlår af gris marineret med øl, chili og hvidløg, sauce af stege skyen og kartoffel souffle med ramsløg.
  • Grillet kalveculottesteg med rosmarin og hvidløg, små nye kartofler med timian og olivenolie samt rødvinssauce.

 

  • Hjertesalat med grønne asparges, bagte blommetomater, parmesan og Dijon dressing.
  • Forårssalat med nye kartofler, radiser og spidskål, vendt med creme fraiche dressing og krydderurter.
  • Hjemmebagt brød og 2 slags hjemmelavet smør.

 

  • Chokoladekage med vaniljeparfait og jordbærpuré.
  • Rabarbertærte med vaniljecreme og mascarponeskum.

 

Kr. 298,-