Traditionen tro byder vi på Vildtbuffet & Desertbord

Den sidste lørdag i oktober og de tre første lørdage i november måned byder Grand Hotel på vores traditionsrige Vildtbuffet.

Arrangementet starter kl. 18.00 med en velkomstdrink ved bordene.

Menuen 2017

 

Det kolde

Røget andebryst med peberrodscreme 

Røget Krondyrkølle hertil sauce cumberland

Røget fasanbryst og fasanpølse fra Klosterheden hertil hjemmelavet pickels

Terrine af and hertil havtorngele og sirup

Vildtpate med syltede tranebær og vanilisyltede grønne tomater

Graved krondyrkølle med urter og trøffelolie 

Stor brødbuffet

 

Suppe
Vildtconsomme med krondyrkølle, tørrede svampe og urter

 

Kød

Vildsvinepølser

Krondyrfilet med efterårets svampehøst

Vildsvinekølle med æbler, svesker og timian

Rosastegt andebryst med appelsin og anis

Vildgullash med rodfrugter, svampe og enebær

 

Saucer & Kartofler

Vildtflødesauce

Portvinssauce

bagt kartoffelmos med peberrod

Ristede kartofler med rosmarin

Brunede kartofler

 

Tilbehør

Ristede svampe med spidskål

Bagte rodfrugter

Bagte rødløg med honning og rødvin

Tyttebær marmelade

Hjemmesyltede asier

1/2 æbler med ribsgele

Syltede græskar

Syltede squash

Waldorfsalat

Salat med bagte græskar, ristede kerner og vinagrette

Blomkålssalat med saltbagte mandler og pærer 

Bitre salater vendt med syltede løg og agurker, bagte tomater og dild.

 

Dessertbord

Tarte tartin – Fransk æbletærte hertil vanilie creme fraiche

Citronfromage med kandiserede nødder

Mazarinkage med flamberede figner

Flamberede pandekager med vanlijeparfait og appelsin sirup

Mocca E’clair  - Vandbakkelser med flødeskum og moccaglasur

Brombærroulade med hvid chokoladecreme og nødder.

Oste fra Thiese og Unika hertil syltede nødder og rødvinskogte svesker 

 

Vildt arrangementet afholdes på følgende datoer:

Lørdag d. 28 okt.

Lørdag d. 4 nov.

Lørdag d. 11 nov.

Lørdag d. 18 nov.


Bordbestilling er nødvendig - ring venligst på 97850400

Vildtbuffet & Dessertbord - Pris pr. person kr. 395,- inkl. velkomstdrink