Weekendophold med vildtarrangement kr. 750

Weekendophold med vildtarrangement kr. 750

Årets weekendophold

Weekendophold med Vildtarrangement

Grand Hotel Struer byder velkommen til årets weekendophold med vores traditionelle vildbuffet og dessertbord.  Buffeten består af mange forskellige hjemmelavede vildtretter og et lækkert dessertbord.


Weekendophold med vildtarrangement

  • Der er check in fra kl. 14.00
  • Vildtarrangementet starter med velkomstdrink ved borene kl. 18.00. (se menuen nedenfor)
  • Overnatning finder sted i vores dejlige dobbeltværelser med Bang & Olufsen TV og telefon.
  • Søndag morgen byder vi på en dejlig morgenbuffet fra kl. 07.30 - 10.00


Priser

  • Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 750,-
  • For kun kr. 245, kan du tilkøbe adgang til Kurbad Limfjorden

 





Du kan også bestille og booke dit ophold på telefon nr. 97 85 04 00.

Vi har vildtbuffet på følgende datoer i 2017:

  • Lørdag den 28. oktober
  • Lørdag den 4. november
  • Lørdag den 11. november
  • Lørdag den 18. november


Vi glæder os til at byde Dem velkommen til vores traditionsrige vildtbuffet arrangement

Vores lækre buffet består af følgende:

Vildtbuffet
Koldt

  • Røget andebryst med syltede tranebær.
  • Røget dyrekølle og sauce cumberland samt appelsin chutney.
  • Forskellige vildtpølser.
  • Vildtterrine med and og foie gras. 
  • Vildtpate.
  • Andeconfit med dijoon og capers.

 
Suppe

  • Vildt consomme med krondyr og rodfrugter.

 
Kød

  • Fuldt Andebryst.
  • Krondyr filet barderet med spæk.
  • Perlehønebryst på leje af æbler og svesker.
  • Helstegt vildsvinekølle.
  • Vildtgullasch med dådyr og rodfrugter.

 
Tilbehør

  • Bagte skalotteløg med timian og smør.
  • Bagte rodfrugter.
  • Ristede svampe og spidskål.
  • Løgtærte.
  • Rødbedesalat med capers og æbler.
  • Rødkåls salat med creme fraiche.
  • 4 slags hjemmesyltede ting fra årets høst.
  • Tyttebær marmelade.
  • Vanilje syltet skovbær.
  • Rødvins pocherede pærer.
  • Æble med ribs gele.
  • Waldorff salat 
  • Saucer
  • Vildtsauce.
  • Svampe sauce.
  • Rødvinssauce.
  • Ristede kartofler.
  • Brunede kartofler.
  • Grov mos med peberrod.

 
Desserter

  • Rådhuspandekager.
  • Schous Chokoladekage.
  • Tiramizu med mokka is og chokoladestøv.
  • Flamberede figner med hvid chokoladeparfait.
  • Grand Mariner souffle med orange sauce. 
  • Pære tærte med Creme fraiche.
  • Æblekage gammel daws.
  • Hindbærcharlotter.
  • Ostebræt med oste fra nær og fjern.
  • Frisk frugt.

 
Vi tilbyder Gourmetophold golfophold miniferie hotelferie weekendophold for "Dig & Mig"  weekendophold med vildtbuffet