• GOLF & WELLNESS

    GRAND HOTEL STRUER – PERLEN VED LIMFJORDEN

Velkommen til Grand Hotel Struer

Golf, Spa & Wellness i Jylland

Naturskønne omgivelser, spavelvære og udsøgt lækker mad. Med disse tre nøgleord vil vi gerne byde dig velkommen til Grand Hotel Struer. Vestjyllands hyggeligste hotel.
Vores hotel, der ligger centralt i Struer og tæt på den smukke Limfjord, emmer af gamle historiske detaljer. Vi er et hotel med over 100 års erfaring. Og det kan mærkes.
Når du besøger Grand Hotel Struer, så vil du opleve lokal charmerende service. Funktionelle værelser, der løbende er blevet renoveret og omgivelser, hvis fornemmeste opgaver er at få dig tættere på naturen og give dig et åndehul fra hverdagen. Vi er et hotel med sjæl, hvor du kan slappe af i behagelige omgivelser.
Lad os forkæle dig med wellness, enkel og lækker mad samt golf.

Gå på opdagelse i vores deals

GRAND BAR & LOUNGE

– COME JOIN US FOR A DRINK

Vi byder velkommen til Grand Bar & Lounge. Her kan du nyde en stund i hyggelige og varme omgivelser.

Loungeområdet indbyder til hygge – både i eget selskab, men også med kollegaer og venner i vores hyggekroge. Her kan I nyde en øl, et glas køligt vin eller en lækker cocktail. Vil I gerne forlænge hyggen, er det også muligt at få lidt lette men lækre retter, så I ikke behøver bevæge jer ud i byen.

Vores barkort tilbyder noget for enhver smag, så kom endelig og tilbring et par hyggelige timer sammen med os.

GRAND HOTEL STRUER

– EN DEL AF SMALL DANISH HOTELS

Grand Hotel Struer samarbejder med Small Danish Hotels, hvilket som gæst giver dig en lang række fordele. Small Danish Hotels byder på ophold i hele landet, så uanset hvilke dele du har lyst til at udforske, har de helt sikkert et perfekt sted til dig.

Som en del af Small Danish Hotels Benefits har du mulighed for at optjene point, som du kan bruge på forskellige ophold rundt om i Danmark. Dette gælder for både private- og erhvervsophold. Derfor er vi også glade for, at kunne tilbyde dig medlemsskab af Benefits, når du besøger os.

Gæsternes oplevelse

Skønt ophold

“Altid dejligt at komme på jeres hotel, vi nyder godt af muligheden for at udnytte spa opholdet ind imellem familie besøg, vores værelse var i top, noget vi sætter pris på, Morgenmaden er var som altid helt fantastisk, søde og smide personale som hurtigt er klar til at finde frem hvis noget skulle mangle på buffeten. Vi ses næste sommer igen.”

Gæsten i centrum

“Vi har besøgt Grand Hotel Struer flere gange. Dog over tid. Vi har egentlig ikke brug for at spise og overnatte i Struer. Men vi kan bare ikke lade være – netop fordi man skal lede længe efter en så perfekt service, super lækker mad og skønt værelse. Alt er i bedste forstand helt i top. Personalet er hele tiden opmærksom på gæstens behov – og på en behagelig og ikke påtrængende måde. Vi har hver gang til fulde nydt vores ophold på Grand Hotel Struer – og vi kan varmt anbefale et par dage til ren nydelse til andre. Gå ikke glip af en sådan lækker oplevelse.”

Helt i orden

“Dejligt, stille, pænt hotel med central beliggenhed og venligt personale. Hurtigt WiFi med mulighed for at chrome caste til TV (har dog ikke prøvet dette). Lækker morgenmads buffet med stort udvalg inkl varmt.”

Dejligt og afslappende

Vi vil helt sikkert anbefale andre at besøge Grand Hotel Struer. Dejlig hyggelig og afslappet atmosfære, og man føler sig velkommen og bliver mødt af smil og venligt personale.
Hyggeligt værelse med det vi havde brug for.

SKRÆDDERSYEDE MØDEOPLEVELSER

Hos Grand Hotel Struer ønsker vi at skabe de rette rammer for mødet, med alt hvad det indebærer fra faciliteter, forplejning og værtskab.

OPLEVELSER
I OG OMKRING
STRUER

Området omkring Struer og Grand Hotel Struer er også rigt på seværdigheder og oplevelser. Vesterhavet er næsten en selvfølge, men vi anbefaler I også sætter tid af til nogle af de mange attraktioner.

Som vores gæster oplever os @grandhotelstruer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.