WELLNESS OG SPA: Det rene balsam for sjælen!

Det er meget populært at få kroppen ned i tempo. Især gennem wellness og spa oplevelser. Menneskets sundhed og helbred er i fokus, og det er essentielt at dyrke kroppens sanser, være til stede i nuet og mærke en afslappethed i hele kroppen, hvor du kommer væk fra hverdagens stress og jag. Det har vi taget en snak med daglig leder, Ulrich Helledie, fra Kurbad Limfjorden om.

 

Kurbad Limfjorden: Kurbadet med den enestående udsigt

Kurbad Limfjorden ligger ca. 100 meter fra Grand Hotel Struer, så det er nærliggende at kombinere et ophold hos os med et besøg i kurbadet. Her har du mulighed for at komme i spabade og opleve helse gennem varmt vand. Eller hvad med at mærke de effektfulde wellness behandlinger, som giver dig mindre stress og meget mere energi.

”Hos Kurbad Limfjorden får du fjorden med helt ind i kurbadet. Kommer du udefra, så får du kurbadet med ind i fjorden, når du går på gangbroen eller sejler ind i havnen”. Sådan beskriver Ulrich, hvad det er, som gør, at Kurbad Limfjorden skiller sig særlig ud i forhold til andre kurbade i Danmark. Udsigten til naturen er 100 % i fokus. Det er enestående, at kunne ligge i et varmt indendørsbassin og føle, at du svømmer rundt i Limfjorden. Eller bruge den 36 grader varme udendørs spa, hvor du har udsigt til Venø bugt. Det finder du ikke mange andre steder, fortæller Ulrich selvsikkert.  

 

To populære spabehandlinger: Aromatisk bad og Hammam

”Vi vil gerne give dig en oplevelse ud over det sædvanlige, når du besøger os. Hvis jeg skal anbefale noget, så er især vores Aromabade populære, men det er vores tyrkiske Hammam bade også”, udtaler Ulrich. Det er de spa-behandlinger, som absolut flest gæster booker. Og det er der god grund til.   

 

Find din indre ro - prøv et Aromatisk Limfjordsbad: Trænger du til at slappe af? Så er aromabad det, du skal prøve. Måske sammen med en god veninde eller kæresten. Du har mulighed for at vælge imellem aromabad, mælkebad, chokoladebad eller havbad, hvor du vil få lagt en fugtgivende ansigtsmaske og serveret et glas vin med frugt til, som du kan nyde sammen med en god ven eller din bedre halvdel.

 

Hammam - som at være i et ægte tyrkisk bad: Mød orientalske dufttoner og en behagelig rensning af huden, når du bestiller Hammam bad. Du vil også opleve en behagelig sæbemassage, samt en kropsmassage, af hele kroppen. Der er selvfølgelig mulighed for at komme afsted sammen eller hver for sig.  

 

”I fremtiden vil du kunne opleve massage med Lava Shell, som er store muslinger, der bliver varmet op, og kan give en meditativ tilstand. Der bliver også udviklet indenfor produktsortimentet, som selvfølgelig er økologisk” forklarer Ulrich. Så der er bestemt noget at se frem til hos Kurbad Limfjorden.

Sanselige oplevelser med vand:

Du kender sikkert de klassiske spa oplevelser som sauna, dampkabine og et varmt udespa? Men har du prøvet en ”oplevelsesbruser” eller et sanseligt ”waterfall”?

 

Oplevelsesbruseren: En sanseoplevelse, hvor vand, dufte og lys stimulerer dine sanser. Igennem 3 årstider kan du opleve forårets spæde tegn igennem tåge og regn, en vekslende sommerregn og til sidst en blanding af efterår og vinter med lys fra regnbuens farver.

 

Waterfall: en liggende bruseoplevelse, hvor du får massage fra blidt rislende vand. Du kommer igennem 3 vandfald, hvor der er fokus på balance, fornyet energi og opløsning af spændinger i kroppen.

Du kan selvfølgelig også få klassisk massage af kroppen. Bestiller du en lækker ansigtsbehandling, så bliver du forkælet med skønne produkter fra mærket Wellmaxx. Vælger du derimod en klassisk pedicure, vil du blive behandlet med sager fra Badeanstalten. Til en kropsbehandling kan du få kropsindpakninger med kokos eller chokolade. Og du kan sågar prøve Cleopatras hemmelige ingredienser, der holder huden ung og smuk. 

 

Vil du også have en dejlig kuroplevelse?

”Vi oplever, at mange folk, der besøger Kurbad Limfjorden, er vant til at bevæge sig i wellness miljøer, og det vil vi selvfølgelig gerne støtte op om. Wellness oplevelsen bliver især forstærket, når du både kan få beroligende vand og varme bade, og samtidig har mulighed for at spise en gourmet middag på Grand Hotel Struer.” forklarer Ulrich om samarbejdet mellem Kurbad Limfjorden og Grand Hotel Struer.