Brasseriet holder lukket for a la carte & take away

Schous Brasserie & Bar holder lukket til og med den 27 juli. Det gør vi, da vi ved, at mange af vores sommergæster gerne vil have muligheden for at spise ved vandet og nyde den fantastiske udsigt og det gode sommervejr på en måde, vi ikke kan tilbyde med vores beliggenhed ved gågaden. Det vil vi gerne imødekomme. Derfor har vi i år lavet en særlig aftale med ejeren af ”Restaurant ved Fjorden” om, at de serverer aftensmad for vores gæster, der har booket ophold med halvpension, ovre hos dem indtil den 27 juli.

 

”Restaurant ved Fjorden” ligger nemlig - som navnet antyder – lige ned til Limfjorden og samtidig med ganske kort afstand fra hotellet. Restauranten tilbyder desuden udendørsservering om sommeren. Samtidig laver de altid dejlig mad af gode råvarer, så vi er derfor helt trygge ved at ligge jeres middage i deres hænder i de tre uger.

 

Morgenmadsbuffeten, som er inkluderet i alle ophold og overnatninger, vil stadig blive serveret her på hotellet. Hvilket betyder, at I ikke mærker nogle ændringer om morgenen, men stadig bare kan tage elevatoren ned til den gode morgenmadsbuffet, så I kan blive klar til endnu en sommerferiedag.