Franklin P. Jones<br>

Franklin P. Jones

Kærligheden er ikke det, der får verden til at køre rundt. Kærligheden er det, der gør turen det hele værd

Bryllupslokaler Jylland

Det klassiske bryllup

Et bryllup er for mange forbundet med traditioner og skikke. Derfor drømmer mange også om et klassisk bryllup. Og lige netop traditionerne starter for mange længe før selve brylluppet. Nemlig når den ene part frier. I forlængelsen med frieriet begynder de mange bryllupsplaner allerede at forplante sig, og mange beslutter sig hurtigt for datoen. Det bliver startskuddet til selve bryllupsplanlægningen hvor alle drømmer og tanker skitseres.

Der er mange store valg der skal tages og besluttes i fællesskab. Et af de helt store valg er lokation og sted. Det er forskelligt hvad der betyder noget for jer, men sætter i pris på; hygge, charme, sublim mad og service, så kunne et hotelbryllup på Grand Hotel Struer være noget for jer. Og kombinerer i alt dette med muligheden for at nyde et spa- og wellnessophold i dagene op til eller efter brylluppet, samt muligheden for at overnatte, så får I nogle uforglemmelige dage hos os.

Hotel bryllup

Selv om et hotelbryllup ofte er mere klassisk, betyder det ikke, at det er mere kedeligt. Tvært i mod. det vigtigste er, at stedet falder i jeres smag – både når det kommer til rammerne, borddækningen, servicen, maden – og ikke mindst kvaliteten. Denne helt specielle dag, skal leve op til jeres ønsker og forventninger, så I ikke blot får en fest, men en fest ud over det sædvanlige. Det er nemlig helhedsoplevelsen som tæller.

En af de mange fordele ved at holde bryllup på et hotel er, at I ikke selv skal stå for noget. I samråd og dialog med jer, sørger vi også for den kreative proces hvad angår både mad, drikke, borddækning og pynt. I får lov til at sætte jeres helt eget præg på alt, så det er jeres ideer, tanker og ønsker der kommer til udtryk. Men vi sørger for, at alt kommer til at spille på den helt store dag.

Vores kokke sammensætter en lækker menu med vin, og tjenerne sørger for sublim betjening og service på selve dagen. Det er ikke en dag I skal bekymre jer om noget, og det sætter vi en ære i at leve op til.

En anden fordel ved at vælge afholdelse af bryllupsfesten på et hotel er, at både I og gæsterne har mulighed for at overnatte. Det er ikke kun belejligt og behageligt når festen slutter, det er også en fordel når man næste morgen mødes med gæsterne om morgenbordet, og tale om aftenens store begivenhed. For mange kan det være svært at håndtere, at festen så pludselig er ovre, når man måske har brugt halve og hele år på planlægningen. Derfor er det for mange en dejlig følelse, når bryllupsfesten forlænges med overnatning.

Maden

Find inspiration og forslag til maden her;

Kontakt os for en snak om den store dag

Det kan være svært at betro og overlade ansvaret til andre på den store dag. Men med mange år på bagen og mange gennemførte fester, kan vi garantere jer, at vi lever op til de krav og ønsker I har, og vi i fællesskab sætter.

 

Kontakt os for en uforpligtende snak og besøg på tlf. 97850400 eller sgh@struergrandhotel.dk

Bryllupsmesse

Som de fleste søger man inspiration til brylluppet, ofte på de store messer i de større byer. Men hos Grand Hotel Struer, har vi også muligheden for at invitere dig på Vestjyllands hyggeligste bryllupsmesse. Her vil du have mulighed for at møde udstillere fra;

  • Humlum Kjoleforretning
  • Herreværk
  • Profil Optik
  • Struer Grand Hotel
  • Tambohus Kro
  • Lyngsaa Fotografi
  • Butik Rosenrød
  • Skin Logic
  • Cosy

Ud over en dag fyldt med inspiration, får du også muligheden for at deltage i skønne konkurrencer fra udstillerne.

 

Du kan følge med på vores Facebook side her for datoer, info m.m.

 

”Rigtige kærlighedshistorie har aldrig en slutning.”

Richard Bach