Cykelleje

Oplev Struer på cykel når I bor på Grand Hotel

Skal I på ophold hos os på Grand Hotel Struer? Og kan I lide at være lidt aktive og vil I samtidig gerne opleve Struer og omegn fra den bedste vinkel? Så lej en cykel og udforsk byen helt tæt på. Vi har nemlig lavet en aftale om cykeludlejning til vores gæster i samarbejde med FRI BIKE shop her i Struer.

 

Det betyder, at I kan let og problemfrit kan leje cykler for kun 150,00 kr. pr. døgn pr. cykel, og så står cyklerne klar til jer på hotellet ved jeres ankomst, eller når I gerne vil have dem. Dog skal cyklerne gerne bookes dagen før, så der både er tid til at finde de rette størrelser cykler og til at klargøre dem til jer.

 

Vi vil virkelig anbefale at opleve Struer på cykel, for nok er Struer ikke den største by, men til gengæld er byen fyldt med unikke oplevelser og aktiviteter, der bare venter på, at I kommer og opdager dem. Byen vrimler med kunstværker, spændende bygninger, museer, hyggelige butikker og spisesteder og så er der jo den smukke natur, der venter lige på den anden side af bygrænsen!

 

Vil I gerne have inspiration til en dag på cykel i Struer, så læs den fine lille artikel, som Lydens By har lavet om en dagstur til Struer – her kan I helt sikkert finde noget, I også gerne vil opleve: http://lydensby.dk/nyheder/din-lokale-guide-en-dagtur-til-struer/

Cykelleje:

150,- pr. døgn pr. cykel

Cyklerne skal bookes dagen før – så vil de stå klar til jer.

Vil I bestille cykler, så de er klar inden jeres ankomst så kontakt os på tlf. 97850400 eller sgh@struergrandhotel.dk