Vi tilbyder gode firmaaftaler

På Grand Hotel Struer tilbyder vi firmakundeaftaler. Det betyder, at hvis du har en virksomhed, og du har brug for overnatning i Struer med jævne mellemrum, så har du mulighed for at få en firmaaftale, der giver dig særlige rabatter. 

Når du laver en firmaaftale med os, så aktiverer vi naturligvis aftalen i vores system, så du selv kan booke via vores hjemmeside og se den aktuelle pris med det samme. 

Kontakt os i dag og hør nærmere om din kommende firmaaftale hos os på tlf. 97850400 eller sgh@struergrandhotel.dk

 

Har dit firma brug for mange hotelovernatninger rundt om i Danmark? 

Hvis du og din virksomhed har brug for mange hotelovernatninger rundt om i Danmark hvert eneste år, så vil vi foreslå, at I bliver medlemmer af Small Danish Hotels firmaaftale. Her bliver du garanteret de bedste priser – ikke blot hos os, men også på samtlige andre hoteller, der er medlemmer af Small Danish Hotels. Vi sørger selvfølgelig for, at vores aftale med dig ligger i deres system også. 

 

En del af Small Danish Hotels

Med Small Danish Hotels bliver du garanteret de bedste priser på dagen på samtlige hoteller - og det er denne pris, du får rabatten på. 

 

Det betyder, at din samlede pris med rabat altid vil blive billigere end at booke på online bookingportalerne. Og ikke nok med det - medarbejderne bliver også belønnet med point i loyalitetsprogrammet Benefits. Pointene kan anvendes til nye overnatninger, køb i restauranten m.m.