Grupper på busrejse

Hyggeligt hotelophold tæt ved Limfjorden

Kom til Grand Hotel Struer, der ligger tæt ved Limfjorden i det dejlige Vestjylland og nyd et dejligt fire-dags ophold med en lækker 2-retters middag hver aften.

Grand Hotel Struer ligger centralt placeret nær ved Limfjorden og tæt på det meste i Vestjylland, så vil I gerne opleve alt det bedste, det vestjyske område har at byde på, så er hotellet det perfekte udgangspunkt for daglige udflugter i bus rundt til de forskellige seværdigheder.

Om I skal til Thyborøn for at opleve Jyllandsakvariet, Kystcentret og det nye Sea War Museum, forbi Kalkgruberne i Mønsted eller på tur med egen guide på Venø, hvor I finder Danmarks mindste kirke, så er det kun en kort bustur fra hotellet.

Også Struer byder på fine oplevelser, blandt andet kan Struer Museum byde på en spændende B&O udstilling, hvor I både kan se gamle produkter og lære mere om historien bag B&O.

Efter en dejlig dag fyldt med oplevelser kan I om aftenen se frem til en lækker middag tilberedt med de bedste råvarer, som I spiser i jeres eget lokale, så I alle kan være samlet og fortsætte den hyggelige stemning. Alle tre aftener vil køkkenet tilberede en lækker 2-retters menu til jer.

I bliver indlogeret i dejlige, rummelige dobbeltværelser, hvor I kan slappe af og få en rolig nats søvn, så I er klar til dagens program. Vores morgenmadsbuffet er naturligvis inkluderet alle dage.

Vores særlige ophold for jer som gruppe på busrejse inkluderer:

  • 3 x overnatning i delt dobbeltværelse
  • 3 x morgenmadsbuffet 
  • 3 x 2-retters middag i eget lokale


Pris pr. pers. fra 1800,- i delt dobbeltværelse (ved min. 20 pers.)

  • Tillæg ved enkeltværelser 


Yderligere tilbud;

Ønsker I at tilkøbe adgangsbilletter til Kurbad Limfjorden, så I en af aftenerne kan nyde et par timers wellness i de varme bassiner og saunaer, mens I nyder udsigten ud over Limfjorden, så er det naturligvis muligt via hotellet.

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------

 

Et muligt program for jeres tur kunne lyde;

Dag 1

Turen går til Thyborøn, hvor I oplever Jyllandsakvariet, Kystcenteret, Sneglehuset, og det nye Sea War Museum.

Dag 2

I starter dagen på Hornvarefabrikken, fortsætter til Bovbjerg og slutter af med en slentretur i Lemvig. Om aftenen kan I evt. besøge Kurbad Limfjorden, hvor I kan slappe af i de varme bassiner, mens I nyder udsigten over fjorden.

Dag 3

I tager med egen guide til Venø, hvor I oplever Danmarks mindste kirke og den smukke natur på øen. Efter Venø tager I forbi Struer Museum og oplever B&O udstillingen.

Dag 4

I tager forbi Kalkgrupperne i Mønsted, inden I vender hjemad.