Trænger du til at slappe af?

Trænger du til at slappe af?

Tag en miniferie på Grand Hotel Struer

Schous Brasserie & Bar<br>

Schous Brasserie & Bar

Lækker mad og hyggelig stemning

Start dagen med Grand Hotels morgenmad

Start dagen med Grand Hotels morgenmad

Miniferie Jylland

Trænger I til en sviptur væk fra hverdagens stress og jag? Så tag på en miniferie i Jylland og få en pause fra alt uden at skulle bruge ret mange fridage. 


Lyder det som noget, I har brug for og lyst til? Bestil en tur til en af Limfjordens hyggeligste byer og nyd et par afslappende dage på Grand Hotel Struer. Her kan I tage på lange gåture langs Limfjorden, køre et smut til Vesterhavet, hvor I kan trække den friske havluft helt ned i lungerne, mens I nyder lyden af bølgerne, shoppe i Struer eller Holstebro og nyde kunst og musik. Hver aften kan I nyde en lækker middag, hvor fokus er på enkel mad lavet af årstidens råvarer, i vores hyggelige restaurant Schous Brasserie & Bar. 

 

Vil I gerne på en hyggelig miniferie nær Vesterhavet og endnu tættere på Limfjorden, så se vores særlige miniferie tilbud lige her;

Hotelophold - 3 dages miniferie fra kr. 1500 pr. person

Inkluderer

  • 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse
  • 2 x 2 retters middag*
  • 2 x dejlig morgenbuffet

Priser

  • Pris pr. person i std. værelse kr. 1500,-
  • Pris pr. person i superior værelse kr. 1549,-
  • Pris pr. person i Superior plus værelse kr. 1599,- 
  • Enkeltværelse tillæg kr, 600,-

Info omkring morgenmad og middag i uge 29 & 30

Schous Brasserie & Bar holder sommerlukket til og med den 1. august. Det gør vi, da vi ved, at mange af vores sommergæster gerne vil have muligheden for at spise ved vandet og nyde den fantastiske udsigt og det gode sommervejr på en måde, vi ikke kan tilbyde med vores beliggenhed ved gågaden. Det vil vi gerne imødekomme.

Derfor har vi i år lavet en særlig aftale med ejeren af ”Restaurant ved Fjorden” om, at de serverer aftensmad for vores gæster, der har booket ophold med halvpension, ovre hos dem indtil den 1. august.

”Restaurant ved Fjorden” ligger - som navnet antyder – lige ned til Limfjorden og samtidig med ganske kort afstand fra hotellet. Restauranten tilbyder desuden udendørsservering om sommeren. Samtidigt laver de altid dejlig mad af gode råvarer, så vi er derfor helt trygge ved at ligge jeres middage i deres hænder i de uger.

Morgenmadsbuffeten, som er inkluderet i alle ophold og overnatninger, vil stadig blive serveret her på hotellet. Hvilket betyder, at I ikke mærker nogle ændringer om morgenen, men stadig bare kan tage elevatoren ned til den gode morgenmadsbuffet, så I kan blive klar til endnu en sommerferiedag.

 

 
Tag en pause fra hverdagen på Grand Hotel Struer

Drømmer I om en miniferie i Danmark med wellness som en mulighed, så er Grand Hotel Struer også stedet for jer, da vi samarbejder med Kurbad Limfjorden, der ligger bare 100 m fra hotellet, og her kan I købe billetter til kurbadet og nyde nogle timer i de forskellige bade og saunaer eller I kan bestille nogle afslappende wellnessbehandlinger såsom massage, aromabade eller hamman. Kurbadet tilbyder også gratis saunagus i weekenderne. Fra Kurbad Limfjorden får I også den flotteste udsigt over Limfjorden og Struer Lystbådehavn – og er der noget mere beroligende end vand?

 

Hvis I ikke har lyst til at bruge feriedage, men I stadig gerne vil på en miniferie i Jylland, så har I også mulighed for at booke opholdet i helligdagene. Så nyd jeres påskeferie eller pinseferie ved Limfjorden på Grand Hotel Struer. Book dit ophold direkte på vores hjemmeside.


Når I er på miniferie på Grand Hotel Struer i Vestjylland, har I mulighed for at besøge B&O Museet her i Struer, Hjerl Hede, Jesperhus Blomsterpark, Kystcentret og Jyllands Akvariet i Thyborøn, Museum for Religiøs Kunst i Lemvig og Holstebro Museum. Vesterhavet er selvfølgelig også et besøg værd, der er kun cirka 30 minutter dertil. Lad miniferien gå til Vestjylland.

 

Vi glæder os til at se jer i Limfjordsbyen Struer.