Trænger du til afslapning i smukke omgivelser?

Trænger du til afslapning i smukke omgivelser?

Nyd en miniferie på Grand Hotel Struer

Schous Brasserie & Bar<br>

Schous Brasserie & Bar

Lækker mad og hyggelig stemning

Start dagen med Grand Hotels morgenmad

Start dagen med Grand Hotels morgenmad

Miniferie Jylland

Trænger I til en sviptur væk fra hverdagens stress og jag? Så tag på en miniferie i Jylland og få en pause fra alt uden at skulle bruge ret mange fridage. 


Lyder det som noget, I har brug for og lyst til? Bestil en tur til en af Limfjordens hyggeligste byer og nyd et par afslappende dage på Grand Hotel Struer. Her kan I tage på lange gåture langs Limfjorden, køre et smut til Vesterhavet, hvor I kan trække den friske havluft helt ned i lungerne, mens I nyder lyden af bølgerne, shoppe i Struer eller Holstebro og nyde kunst og musik. Hver aften kan I nyde en lækker middag, hvor fokus er på enkel mad lavet af årstidens råvarer, i vores hyggelige restaurant Schous Brasserie & Bar. 

 

Vil I gerne på en hyggelig miniferie nær Vesterhavet og endnu tættere på Limfjorden, så se vores særlige miniferie tilbud lige her;

Hotelophold - 3 dages miniferie fra kr. 1500 pr. person

Inkluderer

  • 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse
  • 2-retters menu efter køkkenchefens valg begge dage
  • Stor morgenbuffet begge dage
  • Gratis Wi-Fi på hele hotellet

Priser 2022

  • Pris pr. person i std. værelse kr. 1500,-
  • Pris pr. person i superior værelse kr. 1549,-
  • Pris pr. person i Superior plus værelse kr. 1599,- 
  • Enkeltværelse tillæg kr, 600,-
  • Se alle værelseskategorier her

Ankomst

  • Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag til og med fredag.

 

 

 

Tag en pause fra hverdagen på Grand Hotel Struer

Drømmer I om en miniferie i Danmark med wellness som en mulighed, så er Grand Hotel Struer også stedet for jer, da vi samarbejder med Kurbad Limfjorden, der ligger bare 100 m fra hotellet, og her kan I købe billetter til kurbadet og nyde nogle timer i de forskellige bade og saunaer eller I kan bestille nogle afslappende wellnessbehandlinger såsom massage, aromabade eller hamman. Kurbadet tilbyder også gratis saunagus i weekenderne. Fra Kurbad Limfjorden får I også den flotteste udsigt over Limfjorden og Struer Lystbådehavn – og er der noget mere beroligende end vand?

Hvis I ikke har lyst til at bruge feriedage, men I stadig gerne vil på en miniferie i Jylland, så har I også mulighed for at booke opholdet i helligdagene. Så nyd jeres påskeferie eller pinseferie ved Limfjorden på Grand Hotel Struer. Book dit ophold direkte på vores hjemmeside.


Når I er på miniferie på Grand Hotel Struer i Vestjylland, har I mulighed for at besøge B&O Museet her i Struer, Hjerl Hede, Jesperhus Blomsterpark, Kystcentret og Jyllands Akvariet i Thyborøn, Museum for Religiøs Kunst i Lemvig og Holstebro Museum. Vesterhavet er selvfølgelig også et besøg værd, der er kun cirka 30 minutter dertil. Lad miniferien gå til Vestjylland.

Vi glæder os til at se jer i Limfjordsbyen Struer.