Møde- & Konferencelokaler

Møde- & Konferencelokaler

Med fokus på service, kvalitet og funktionalitet

Møder, konferencer & kurser

Søger du mødelokaler i Jylland?

Så er Grand Hotel Struer et godt valg. Her tilbyder vi gode rammer for afholdelse af konferencer, kurser og møder med fokus på; service, kvalitet, fleksibilitet og funktionalitet.

 

På hotellet tilbyder vi et plenumrum og to grupperum, og derudover råder hotellet over 70 værelser med badeværelse, TV og telefon. I samarbejde med Folkets Hus Struer tilbyder vi desuden gode faciliteter og konferencelokaler til mellemstore konferencer på op til 100 personer. 

 

Personalet på Grand Hotel Struer er naturligvis indstillet på at opfylde alle de ønsker og krav, din virksomhed har i forbindelse med et kursus- eller konferencearrangement. For at vi kan yde den bedste service, er det derfor vores målsætning kun at have et kursusarrangement ad gangen. 

 

Afhold konference med overnatning

Vælger du at afholde dit næste møde, kursus eller konference på Grand Hotel Struer, får du hele pakken. Vi tilbyder både udlejning af forskellige konferencelokaler, kursuslokaler og mødelokaler, gode faciliteter og udstyr samt forplejning i forbindelse med dit arrangement. 

 

På Grand Hotel Struer tilbyder vi naturligvis også mulighed for konference eller kursus med overnatning, når dit arrangement forløber over flere dage. Her har I mulighed for at overnatte på vores fine værelser, mens vi sørger for god forplejning under hele opholdet. 

 

Lej lokaler på vores konferencehotel i Jylland

Uanset hvilket arrangement du ønsker at afholde, kan du leje konferencelokaler, kursuslokaler eller mødelokaler, der danner de bedste rammer for en inspirerende og lærerig dag.

 

Grand Hotel Struer er dermed et ideelt konferencehotel med en god beliggenhed blot 200 meter fra Struer Togstation. Togstationen er et knudepunkt i det vestjyske med direkte forbindelse til Aarhus, Vejle, København, Esbjerg, Herning og Thisted i Nordjylland. Det gør det blandt andet muligt at komme til Struer fra Aarhus og Vejle på to timer. 

 

Kontakt os for yderligere information

Ønsker du at afholde en konference eller et kursus på vores hotel i Vestjylland, så kontakt os da venligst på tlf. 97 85 04 00. 

 

Vi glæder os til at give et godt tilbud på leje af mødelokaler, kursuslokaler eller konferencelokaler i forbindelse med dit næste arrangement.