Nytårsmenu 2019 -

Lækker Nytårsmenu til jeres gæster - uden alt besværet?

 

Skal I holde fest nytårsaften og vil I gerne slippe for al besværet i forhold til madlavningen? Så er Schous Nytårsmenu 2019 ud af huset lige noget for jer! Her får I nemlig en lækker 4-retters menu, som I henter her på hotellet om formiddagen, og det eneste, I skal gøre, er at varme maden og anrette den. Så bliver det ikke meget nemmere, og vi lover, at maden bliver en succes. 

 

Nytårsmenuen 2019

Forret:

Røget krondyr fra klosterheden med ramsløgsmayo, syrlige havtorn, saltbagte mandler og urter.

Brød og smør.

 

Mellemret:

Hummer bisque med kompot af kammuslinger og syltede tomater fra Thyholm og hvide asparges.

Brød og smør.

 

Hovedret:

Oksemørbrad fra freygaard med rødbeder glaseret i solbærsaft, rødbedepuré og syltede solbær.

Sprøde blå kartofler fra Jegindø, kartoffel -jordskokkesouffle, morkel glace og urtesalat.

 

Dessert:

Mørk chokolade og hvid chokolade mousse med sommerens syltede hindbær, hindbær perler, og hindbær skum.  

Serveres i glas.

 

 

Pr. person kr.

425,-

 

Købes i kasser til 2, 4 eller 6 personer

 

BESTILLING OG BETALING

Afhentning

Afhentning sker på Grand Hotel – d. 31 dec. Kl. 09.00 – 13.00