Vinter (december, januar, februar)
Forretter
Jordskokkesuppe med sprød pancetta, syltede æbler og persilleolie
Kr. 88,-
Bagt Vesterhavstorsk med rødløgsmarmelade og sauce lavet på blåmuslinger og safran
Kr. 88,-
Terrine af Ausumgaardgris med havtornkompot, peberrodssne, feldsalat og maltchips
Kr. 88,-
Hovedretter
Oksefilet fra med bagte skalotteløg, selleritimbale, ristede svampe og grønkål, grillet kartoffelfondant og pebersauce
Kr. 255,-
Stegt andebryst med appelsin og bagte rodfrugter med timian og balsamico. Ristede rosenkål og bøgehatte, vintersalat med grønkål, æbler og tranebær. Kartofler ristet i andefedt og
rosmarin samt portvinssauce
Kr. 185,-
Braiseret kalvesteg med bagte rødbeder og peberrod, grillet løg, souffle af selleri og jordskokker, kartoffeltærte og timiansky
Kr. 185,-
Desserter
Vaniljepocheret pære med mørk chokolademousse, chokoladesauce og vaniljeparfait
Kr. 98,-
Appelsin-mazarin kage, ananassorbet, romsyltet mango og passionsfrugtssirup
Kr. 98,-
Fransk citrontærte med hjemmelavet nougat parfait og syrlig citrussalat
Kr. 98,-
Forår (marts, april og maj)
Forretter
Blinis med hjemmesaltet stenbiderrogn, glaseret rygeost, saltet agurk og agurkegelé
Kr. 110,-
Skinke fra Ausumgaard, med syltede rabarber, forårssalater, rav ost og ramsløgspesto
Kr. 88,-
Souffle af Vesterhavstorsk og jomfruhummer, crudite af fennikel og radiser, engsyre og syrnet fløde samt kørvelolie
Kr. 98,-
Hovedretter
Kalvefilet med lomme af morkelsouffle, ristede bøgehatte og bladbeder. Ærter og aspargessouffle, grillet springløg, nye kartofler vendt med smør og ramsløg samt portvinssauce
Kr. 214,-
Ristet pighvarfilet på leje af syltede rødløg, smørdampede hvide asparges, nye kartofler med dild og Hollandaise
Kr. 355,-
Pocheret svinemørbrad og rillette af skank fra Ausumgaard. Ristede bøgehatte og spidskål, smørdampede forårsgrøntsager, pommes Anna og mild sennepssauce
Kr. 220,-
Desserter
Rabarbertærte med hvid chokolademousse og anissyltede rabarber samt vaniljeparfait
Kr. 98,-
Schous chokoladekage med rabarbersorbet, chokoladeparfait, krystalliseret hvid chokolade og karamel
Kr. 98,-
Rabarber consomme med vanilje pana cotta, jordbærsorbet og knas
Kr. 98,-
Sommer (Juni, juli og august)
Forretter
Terrine af sort hummer fra Vesterhavet og kammuslinger, sommertomater og krydderurteskum
kr. 125,-
Carpaccio af dansk okse med Vesterhavsost og løvstikke mayo, sprøde sommerurter, blomster fra haven og chips af blå kartofter
Kr. 119,-
Smørdampede hvide asparges med sauce mousselinie, urter og sprød pancetta
kr. 120,-
Hovedretter
Krondyr med grillede hvide asparges, nye bananskalotteløg med fyld af krondyr rielette, crustade med stuvede skovsvampe, nye danske kartofler med dild og vildtsauce
Kr. 258
Fyldt unghanebryst med kantareller og løvstikke, ærtesouffle, ristet spidskål og ærter, pommes Anna samt estragon sauce
Kr. 210
Skindstegt kulmule med syltede rødløg, bagte flasketomater, grillede springløg fra Jegindø, smørristede kartofler og beurre blanc
Kr. 210
Desserter
Sommerbær vendt i hyldeblomstsirup, sprød honning tuilie og jordbærsorbet
Kr. 110,-
Fersken peach melba. Variation af fersken, hindbær og hvid chokolade
Kr. 98,-
Sprøde kager i lag med vanilje creme og jordbær, jordbærsorbet, mørk chokolade mousse, karamel og jordbær sirup
Kr. 110,-
Efterår - (september, oktober, november)
Forretter
Koldrøget laks med avokado creme, cruditè af fennikel og porre, Saltbagte mandler
Kr. 98,-
Stuvede skovsvampe på smørristet brød, med sprød pancetta og brøndkarse
Kr. 89,-
Humme bisque med souffle af torsk og jomfruhummer, samt friteret grønkål og dild
Kr. 110,-
Hovedretter.
Sprængt grå andebryst og confiteret lår med æbler og rosmarin. Rodfrugter og ristede svampe med grønkål, Pommes Anna og andesky
Kr. 225,-
Oksemørbrad fra med saltbagt rødbede og syltede rødbeder kugler. Souffle af jordskokker og chips af samme. Rosmarin kartofler og portvinsglace
Kr. 288,-
Braiseret svinebryst fra Ausumgaard med grillede persillerødder, selleripuré med brændt smør, braiseret porre samt nedkogt sky med æbler og bagt kartoffel souffle
Kr. 215,-
Desserter
Creme brûlée med lakrids, syltede brombær, brombærsorbet og sprød tuile
Kr. 98,-
Chokoladefondant, med syltede æbler, æblesirup, og æbleparfait
Kr. 98
ALLE MENUEPRISER GÆLDER KUN VED BESTILLING AF FORRET/HOVEDRET/DESSERT