Sæson menuer & forslag

Vinter (december, januar, februar)

Forretter

Jordskokkesuppe med sprød pancetta, syltede æbler og persilleolie

Kr. 88,-

 

Bagt Vesterhavstorsk med rødløgsmarmelade og sauce lavet på blåmuslinger og safran

Kr. 88,-

 

Terrine af Ausumgaardgris med havtornkompot, peberrodssne, feldsalat og maltchips

Kr. 88,-

Hovedretter

Oksefilet fra med bagte skalotteløg, selleritimbale, ristede svampe og grønkål, grillet kartoffelfondant og pebersauce

Kr. 255,-

 

Stegt andebryst med appelsin og bagte rodfrugter med timian og balsamico. Ristede rosenkål og bøgehatte, vintersalat med grønkål, æbler og tranebær. Kartofler ristet i andefedt og

rosmarin samt portvinssauce

Kr. 185,-

 

Braiseret kalvesteg med bagte rødbeder og peberrod, grillet løg, souffle af selleri og jordskokker, kartoffeltærte og timiansky

Kr. 185,-

Desserter

Vaniljepocheret pære med mørk chokolademousse, chokoladesauce og vaniljeparfait

Kr. 98,-

 

Appelsin-mazarin kage, ananassorbet, romsyltet mango og passionsfrugtssirup

Kr. 98,-

 

Fransk citrontærte med hjemmelavet nougat parfait og syrlig citrussalat

Kr. 98,-

 

Forår (marts, april og maj)

Forretter

Blinis med hjemmesaltet stenbiderrogn, glaseret rygeost, saltet agurk og agurkegelé

Kr. 110,-

 

Skinke fra Ausumgaard, med syltede rabarber, forårssalater, rav ost og ramsløgspesto

Kr. 88,-

 

Souffle af Vesterhavstorsk og jomfruhummer, crudite af fennikel og radiser, engsyre og syrnet fløde samt kørvelolie

Kr. 98,-

Hovedretter

Kalvefilet med lomme af morkelsouffle, ristede bøgehatte og bladbeder. Ærter og aspargessouffle, grillet springløg, nye kartofler vendt med smør og ramsløg samt portvinssauce

Kr. 214,-

 

Ristet pighvarfilet på leje af syltede rødløg, smørdampede hvide asparges, nye kartofler med dild og Hollandaise

Kr. 355,-

 

Pocheret svinemørbrad og rillette af skank fra Ausumgaard. Ristede bøgehatte og spidskål, smørdampede forårsgrøntsager, pommes Anna og mild sennepssauce

Kr. 220,-

Desserter

Rabarbertærte med hvid chokolademousse og anissyltede rabarber samt vaniljeparfait

Kr. 98,-

 

Schous chokoladekage med rabarbersorbet, chokoladeparfait, krystalliseret hvid chokolade og karamel

Kr. 98,-

 

Rabarber consomme med vanilje pana cotta, jordbærsorbet og knas

Kr. 98,-

 

Sommer (Juni, juli og august)

Forretter

Terrine af sort hummer fra Vesterhavet og kammuslinger, sommertomater og krydderurteskum

kr. 125,-

 

Carpaccio af dansk okse med Vesterhavsost og løvstikke mayo, sprøde sommerurter, blomster fra haven og chips af blå kartofter

Kr. 119,-

 

Smørdampede hvide asparges med sauce mousselinie, urter og sprød pancetta

kr. 120,-

Hovedretter

Krondyr med grillede hvide asparges, nye bananskalotteløg med fyld af krondyr rielette, crustade med stuvede skovsvampe, nye danske kartofler med dild og vildtsauce

Kr. 258

 

Fyldt unghanebryst med kantareller og løvstikke, ærtesouffle, ristet spidskål og ærter, pommes Anna samt estragon sauce

Kr. 210

 

Skindstegt kulmule med syltede rødløg, bagte flasketomater, grillede springløg fra Jegindø, smørristede kartofler og beurre blanc

Kr. 210

Desserter

Sommerbær vendt i hyldeblomstsirup, sprød honning tuilie og jordbærsorbet

Kr. 110,-

 

Fersken peach melba. Variation af fersken, hindbær og hvid chokolade

Kr. 98,-

 

Sprøde kager i lag med vanilje creme og jordbær, jordbærsorbet, mørk chokolade mousse, karamel og jordbær sirup

Kr. 110,-

 

Efterår - (september, oktober, november)

Forretter

Koldrøget laks med avokado creme, cruditè af fennikel og porre, Saltbagte mandler

Kr. 98,-

 

Stuvede skovsvampe på smørristet brød, med sprød pancetta og brøndkarse

Kr. 89,-

 

Humme bisque med souffle af torsk og jomfruhummer, samt friteret grønkål og dild

Kr. 110,-

Hovedretter.

Sprængt grå andebryst og confiteret lår med æbler og rosmarin. Rodfrugter og ristede svampe med grønkål, Pommes Anna og andesky

Kr. 225,-

 

Oksemørbrad fra med saltbagt rødbede og syltede rødbeder kugler. Souffle af jordskokker og chips af samme. Rosmarin kartofler og portvinsglace

Kr. 288,-

 

Braiseret svinebryst fra Ausumgaard med grillede persillerødder, selleripuré med brændt smør, braiseret porre samt nedkogt sky med æbler og bagt kartoffel souffle

Kr. 215,-

Desserter

Creme brûlée med lakrids, syltede brombær, brombærsorbet og sprød tuile

Kr. 98,-

 

Chokoladefondant, med syltede æbler, æblesirup, og æbleparfait

Kr. 98

 

ALLE MENUEPRISER GÆLDER KUN VED BESTILLING AF FORRET/HOVEDRET/DESSERT