Sommerferie ophold fra kr. 1.015,-

Sommerferie ophold fra kr. 1.015,-

Natur, kultur og wellness

Sommerferie - Kultur, Golf eller Wellness ved Limfjorden i Jylland

Hold sommerferie ved den smukke Limfjord i Jylland nær Vesterhavet. Grand Hotel Struer ligger i byens gågade, kun 50 meter fra Limfjordens største lystbådehavn, hvor man også finder Kurbad Limfjorden. Nok Danmarks bedst beliggende Kurbad og Wellness center. Derudover finder man det 2000 m2 store Bang & Olufsen musum/Struer Museum, kun to minutter fra hotellet. Går man ud langs lystbådehavnen og langs strandpromenaden, kommer du til Bremdal som er en af Limfjordens dejligste badestrande. Derudover kan vi anbefale en tur til Vesterhavet og Nationalparken i Thy, Hjerl Hede og Jesperhus Blomsterpark på Mors.

Tager i Cyklen med, har vi selvfølgelig plads til at opbevarer disse.

Sommerferie tilbud i juli og august

2 overnatninger med 1/2 pension 

  • 2 overnatninger i db. Værelse 
  • 2 retters middag begge dage*
  • Lækker morgenbuffet begge dage

Priser

  • Pris pr. person i Standard dobbelt værelse: kr. 1.398,-
  • Pris pr. person Superior dobbelt værelse: kr. 1.448,-
  • Pris pr. person Plus dobbelt værelse: 1.498,- 

Ankomst

  • Ankomst i juli og august

Info omkring morgenmad og middag i uge 29 & 30

Schous Brasserie & Bar holder sommerlukket til og med den 1. august. Det gør vi, da vi ved, at mange af vores sommergæster gerne vil have muligheden for at spise ved vandet og nyde den fantastiske udsigt og det gode sommervejr på en måde, vi ikke kan tilbyde med vores beliggenhed ved gågaden. Det vil vi gerne imødekomme.

Derfor har vi i år lavet en særlig aftale med ejeren af ”Restaurant ved Fjorden” om, at de serverer aftensmad for vores gæster, der har booket ophold med halvpension, ovre hos dem indtil den 1. august.

”Restaurant ved Fjorden” ligger - som navnet antyder – lige ned til Limfjorden og samtidig med ganske kort afstand fra hotellet. Restauranten tilbyder desuden udendørsservering om sommeren. Samtidigt laver de altid dejlig mad af gode råvarer, så vi er derfor helt trygge ved at ligge jeres middage i deres hænder i de uger.

Morgenmadsbuffeten, som er inkluderet i alle ophold og overnatninger, vil stadig blive serveret her på hotellet. Hvilket betyder, at I ikke mærker nogle ændringer om morgenen, men stadig bare kan tage elevatoren ned til den gode morgenmadsbuffet, så I kan blive klar til endnu en sommerferiedag.

 

 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Grand Hotel Struer ved Limfjorden i Jylland.