STUDENT OG SOMMERMENUER

Skal I holde studenter- eller sommerfest i år?

Så tilbyder Schous Brasserie & Bar at lave maden for jer. Vi har både en lækker tapas buffet, almindelig buffet og lækre menuer, I kan vælge. Og vi kan både levere hjemme hos jer eller hos Schous - det er helt op til jer.

 

Tapas buffet 

 

  • Serranoskinke med melon og parmesan
  • Chorizopølse med chilimayo og surt
  • Fennikelsalami med rygeostcreme og syltede løg
  • Luftørret okseinderlår med ostecreme, og søde tomater
  • Varmrøget laks med purløgscreme og malt
  • Salat med pestomarinerede rejer, fennikel 
  • Pate med Surt
  • Lune grøntsagstærter 
  • Ostebræt med syltet tilbehør 
  • 2 slags pesto, oliventapanande, chilimayo, hvidløgsmayo, smør 
  • Brødbuffet med hjemmebagt fedtebrød og grovbrød  
  • Schous Chokoladegateau med vanilje creme og søde bær.

Kr. 195,-

 

 

Buffet

 

  • Lokal tapas med udvalg fra Klosterhedes vildt og Ausumgaard med pesto, oliven og havtornkompot.
  • Æg af tunmousse med dild og creme fraiche, spæde salater og forårsurter.
  • Vores varmrøgede laks med rygeostskum, radiser og citrusmarinerede gnne asparges
  • Smørbagt Vesterhavs fisk med bagte majroer og skalotteløg og hertil safransauce.

  • Yderlår af gris marineret med øl, chili og hvidløg, sauce af stege skyen og kartoffel souffle med ramsløg.
  • Grillet kalveculottesteg med rosmarin og hvidløg, små nye kartofler med timian og olivenolie samt rødvinssauce.

  • Hjertesalat med grønne asparges, bagte blommetomater, parmesan og Dijon dressing.
  • Forårssalat med nye kartofler, radiser og spidskål, vendt med creme fraiche dressing og krydderurter.
  • Hjemmebagt brød og 2 slags hjemmelavet smør.

  • Chokoladekage med vaniljeparfait og jordbærpuré.
  • Rabarbertærte med vaniljecreme og mascarponeskum.

           Kr. 298,-

 

 

STUDENT OG SOMMERMENUER 2019

 

Forretter

 

Spansk serrano skinke med syltede rabarber, saltbagte mandler og persillepesto.         68,-

Sprøde salater, vesterhavsost og brøndkarse. 

 

Vores lakseroulade med kold- og varmrøget laks hertil forårssalater,                              88,-

bagte blommetomater, krydderurteskum og fennikel med chili og lime.

 

Vesterhavs rødspætte og torsk som ballotine med ramsløg.                                            68,-

Hertil citrusmarineret rejer, forårs urter og skaldyrsdressing.

 

Tarteletter med høns i asparges, pyntet med agurk, tomat og persille.                            58,-

 

 

Hovedretter

 

Langtidstegt oksemørbrad med bagte rodfrugter og ristede svampe og rødløg.                                 235,-

Broccolisalat med panchetta, tørrede tranebær og creme fraiche dressing.

Pommes Anna og rødvinssauce.

 

Svinefilet med sprøde rosmarinsvær, bagte gulerødder med honning og timian samt grøntsagsflan. 160,-

Hjerte salat vendt med sennepsdressing, Vesterhavsost og crutoner. 

Kartoffel souffle og skysauce med ramsløg.

 

Langtissstegt okse filet med ristede svampe og spidskål, bagte rødløg med balsamico,                    188,-

Grillet grønne asparges med panchetta, ristede petit kartofler og pebersauce.

 

Ballontine af unghanebryst fra Hop Balle mølle med ramsløg og peberbacon.                                   188,-

Salat af grillede forårsurter, oliven olie og gnalling fra Arla Unika. 

Spæde salater vendt med mormor dressing og råsyltet rabarber. 

Ristede svampe og spinat, saltbagte kartofler og estragon sauce.

 

Skærebuffet:                                                                                                                                        178,-

 

  • Grillet kalveculotte
  • Chilimarineret kamfilet af gris
  • Petit kartofler med rosmarin
  • Kartoffelsouffle med persille
  • Portvinssauce
  • Broccolispinat flan
  • Forårssalat med nye kartofler, radiser, grønne asparges og forårsløg vendt med sennepsvinagrette.
  • Bulgursalat med grillet peberfrugter og aubergine, soltørret tomater og bailikumspesto.
  • Grøn salat med fetaost og oliven.
  • Dijon dressing og hvidløgs crutoner.

Dessert

 

Hvid chokolademousse med vaniljesyltede rabarber, krystalliseret hvid chokolade,                         88,-

jordbærgelé og mynte. Serveres i en skål til hver gæst. 

 

Vores islagkage med vanilje og chokoladeparfait, sprøde hasselnøddebunde,                                 68,-

hertil jordbærpuré, flødeskum og friske jordbær. 

 

Pandekager med vanilje, mandler og appelsin.                                                                                  68,-

Hertil hjemmelavet jordbærmarmelade og vaniljeparfait.

 

Desserttallerken                                                                                                                                  98,-

Chokoladekage med passionsfrugts sirup, pana cotta med vanilje, rabarber og hvid chokolade,

jordbærparfait med jordbærpure og friske jordbær samt mazarinkage med mandel crumble.

 

Som buffet Tillæg kr. 25,-

 

Natmad

 

Frikadeller med kold kartoffelsalat, rødbeder, rugbrød og smør.                                             62,-

 

Grillede kamben og hotwings, blandet salat, coleslaw,                                                         130,-

halve bagte kartofler med rosmarin og chili samt grov brød. 

 

Buffet med 5 slags saltpålæg, lun leverpostej med svampe og bacon,                                  78,-

tilbehør, boller, rugbrød og smør.

 

Sandwich pr. stk. – vælg mellem                                                                                            35,-

  • Hjemmebagt flutes med skinke fra Ausumgaard, pesto og Vesterhavs ost 
  • Hjemmebagt flutes med ananas, bacon og sprøde salater. 

Valgfri suppe i samråd med køkkenchefen.                                                                            58,-

Vi anbefaler en krydret minestrone suppe med bagte blommetomater og creme fraiche.