Traditionen tro byder vi på Vildtbuffet & Desertbord

Igen i år serverer vi vores traditionsrige vildtbuffet. I år byder vi på vildtbuffet de 2 første lørdage i november måned.

Arrangementet starter kl. 18.00 med en velkomstdrink og snacks ved bordene.

 

Vildt arrangementet afholdes på følgende datoer:

Lørdag d. 2. november

Lørdag d. 9. november

 

Det kolde 

Andelevermousse, med syltede svampe og urter. 

Vildtpate, hertil syltede rødder og sprøde chips. 

Rosastegt andebryst, hertil jordskokke creme med koriander og urter. 

Røget krondyr, med avocado, peberrod og ribs.  

Røgede Vildtpølser, hertil tatarsauce, syltede artiskokker og løgkompot. 

Røget Fasanbryst, hertil hummus med citron og hvidløg,  

Røget andebryst, hertil tyttebær, urtecreme med lime og citrongræs 

Stor hj. Bagt Brødbuffet hertil smør, tapanader og pestoer  

 

Suppe 

Græskarsuppe på vildtfond, med urter, syrnet fløde 

Vildt consomme med dumplings, svampe og urter. 
 

Kød 

Rosa stegt krondyrkølle  

Langtidstegt vildsvinekølle  

Confiterede andelår med timian, hvidløg 

Enebærgryde med vildtkød, tomat og bacon 

Små bacondrenge med hakket krondyr, røget spæk, fløde. 

 

Saucer & Kartofler 

Brunede kartofler  

Ristede Kartofler  

Kartoffelsouffle med rosmarin –  

Vildtflødesauce 

Maidera sauce.  

 

 

 

Tilbehør 

Rødvinssyltede pærer 

Klassisk waldorfsalat med syrnet fløde, selleri, æbler, vindruer og valnødder 

Æblechutney med ingefær, chili og kanel 

Pærechutney 

Tomatchutney 

Råsyltede tyttebær 

Løgkompot med balsamico, rødvin  

Lune rodfrugter med timian og honning  

Brunet blomkål, kapers, smør og citron.  

Svampestuvning og ristet brioche 

Salat med glaskål, æbler, jordskokker og mynte. 

Syltede asier  

Syltede græskar 

Syltede Squash  

Syltede grønne tomater 

 

 

 

Dessertbord  

Flamberede pandekager, med appelsinsauce og vanilijeparfait  

Lun græskar tærte med ristede nødder, kanel og syrnet creme 

Schous chokoladekage hertil bærsorbet, og henkogte bær 

Oste fra Thise og Arla Unika, hertil syltede nødder, rødvinskogte svesker og hj bagt knækbrød 

Mazarinkage med blommekompot, mørk chokolade og grand marnier  

Citronfromage, lune kirsebær og kandiserede mandler. 

Klassisk tiramizu.


Bordbestilling er nødvendig - ring venligst på 97850400

Vildtbuffet & Dessertbord - Pris pr. person kr. 395,- inkl. velkomstdrink