Weekendophold ved Vesterhavet

Nyd samværet med kæresten eller ægtefællen, og tag på et weekendophold på det indbydende Grand Hotel Struer i Jylland, tæt ved Limfjorden. Vi byder jer indenfor i den hyggelige og intime atmosfære, hvor I kan nyde et par dejlige dage i hinandens selskab. Med et weekendophold i Vestjylland på Grand Hotel Struer, er I garanteret behag for både sjæl og sanser. Vi laver velsmagende mad til jer i vores hyggelige Brasserie, og sørger for forkælelse fra I står op, til i går I seng. Besøg vores smukke hotel og oplev et skønt weekendophold med alt, hvad hjertet begærer.

Weekendophold tilbud

Fredag til lørdag eller lørdag til søndag

  • Efter ankomst og indkvartering kan man besøge B&O Museet/Struer Museum
  • Om aftenen byder vi på en lækker 3 retters middag i hotellets restaurant Schous Brasserie & Bar
  • Overnatning i dejligt dobbeltværelse.
  • Om morgenen mellem kl. 7.30-10.00 serverer vi en lækker morgenbuffet.

Weekendophold pr. person i delt dobbeltværelse fra DKK 799,-

  • Pris. pr. person i std. værelse kr. 799,-
  • Pris pr. person i superior værelse kr. 849,- 
  • Pris pr. person i superior plus værelse kr. 899,-
  • Enkeltværelse tillæg kr. 300,- 

 


 

 


Opholdet kan også bookes online eller på telefon 97 85 04 00

 

Genindførsel af Corona pas 

Nye retningslinjer pr. 12. november ifb. med ophold på Grand Hotel Struer.

Læs mere her

 

 

 

 

Oplev Vestjyllands mange attraktioner

Et  weekendophold på Grand Hotel Struer i Vestjylland tilbyder dig og den, du har kær, en helstøbt hoteloplevelse i naturskønne omgivelser. Vores hotel giver jer rig mulighed for at opleve den jyske vestkyst og indånde den friske vesterhavsluft.

 

Vi er beliggende tæt på hyggelige og historiske byer i Jylland som Holstebro, Lemvig og Thy. Besøg en af de omkringliggende byer og opdag den vestjyske charme og alle de mange attraktioner, der er at finde i Vestjylland. Tag din kære i hånden og oplev Jesperhus Ferieparks spændende forlystelser, kystcentret i Thyborøn, Struer Museet, Hjerl Hede ved Vinderup eller afprøv en af de mange golfbaner i Nordvestjylland. Bevæg jer ud til Vesterhavet og mærk sandet mellem tæerne og de blide bølgers indtrængen ved vandkanten. Et weekendophold i Vestjylland åbner således dørene for et væld af spændende og kulturelle oplevelser.

 

Weekendophold i Jyllands smukke omgivelser

Forkæl dig selv og din nærmeste med et tiltrængt pusterum i hverdagens rutiner og genopdag kærligheden på ny med dette romantiske weekendophold. Grand Hotel Struer byder jer velkommen med åbne arme i de hyggelige og smukke omgivelser ved Vesterhavet. Book dit næste weekendophold i dag.

 

 

 

Inspiration til andre ophold

Vi tilbyder ligeledes en lang række hotelophold, hvor I bl.a. kan få udsøgte smagsoplevelser med et gourmetophold eller opleve den skønne natur og mange attraktioner i Jylland med en aktiv cykelferie, vandreferie eller et golfophold, hvor du kan afprøve Nordvestjyllands mange golfbaner. Hvis jeres ophold skal være afslappende for krop og sjæl, kan I ligeledes forkæle jer selv med et romantisk weekendophold, wellnessophold, kurophold eller spaophold.