Attraktioner

Området omkring Struer og Grand Hotel Struer er også rigt på seværdigheder og oplevelser. Vesterhavet er næsten en selvfølge, men vi anbefaler I også sætter tid af til nogle af følgende attraktioner;

Jesperhus Oplevelsespark www.jesperhus.dk
Jesperhus Blomsterpark er meget mere end blot Nordeuropas største blomsterpark. Her findes i alt 6 attraktioner og er et oplagt udflugtsmål for alle aldersgrupper. Parken er samtidig et af de få steder, som bliver vellykket i selv dårligt vejr.
55 km. fra Struer Grand Hotel

Hjerl Hede Frilandsmuseum www.hjerlhede.dk
Hjerl Hede er et af Danmarks store og spændende familiebesøgsmål, der er kendt for sine levendegørelser om sommeren og op mod jul. Museet viser den danske udvikling fra 1500- tallet til op mod år 1900, med smedje, kro, møller, skole, præstegård og meget mere.
20 km. fra Struer Grand Hotel

Vesterhavet
Havet drager altid, uanset om man bor her til dagligt eller kommer på besøg. Hver årstid har sine oplevelser at byde på.
35 km. fra Struer Grand Hotel

Daugbjerg Kalkgruber www.daugbjerg-kalkgruber.dk
Danmarks ældste kalkmine byder jer velkommen til store oplevelser for hele familien. I kan komme ind i de inderste kroge og ned til 60 meter under jorden. Se flagermusene.
40 km. fra Struer Grand Hotel

Mønsted Kalkgruber www.monsted-kalkgruber.dk
I Mønsted kalkgruber er der i flere niveauer mere end 60 km. gange under jorden, Nogle er så store som domkirker og andre ganske lave, så en voksen mand ikke kan gå oprejst. Der er elektrisk lys i 2 km. gange. Se flagermusene.
40 km. fra Struer Grand Hotel

Kystcenteret Thyborøn www.kystcentret.dk
Udfordringer og spænding for hele familien. Er du til vand, vejr og vind? Oplev en fascinerende verden af sand, bølger og mågeskrig.
45 km. fra Struer Grand Hotel

Jyllandsakvariet, Thyborøn www.jyllandsakvariet.dk
Tør du klappe en haj på hovedet, holde en krabbe i hånden og meget andet, ja så besøg Jyllandsakvariet i Thyborøn.
45 km. fra Struer Grand Hotel

Jyllands Park Zoo www.jyllandsparkzoo.dk
Danmarks største parkzoo ligger ved Haunstrup -10 km. vest for Herning. Børnenes paradis. I haven finder du over 700 dyr og fugle fra alverdens lande - fra mus til giraffer, og for børnene er der indrettet legegårde med dyrebørn. Langt de fleste af dyrene må gæsterne fodre, og i kioskerne kan der købes forskellig slags foder til dyrerne.
50 km. fra Struer Grand Hote

Den Japanske Have www.denjapanskehave.dk
Den Japanske Have ligger i Hammerum ved Herning. Oplev over tusinde blomstrende rhododendron og azaleaer om foråret, duft til iris og hortensia om sommeren og nyd efterårets bladfarver og sjældne træer - i Den japanske Have.
50 km. fra Struer Grand Hotel.

Hornvarefabrikken, Bøvlingbjerg
På hornvarefabrikken fremstilles hornskeer, smykker og mange andre brugsting af horn. Det er det eneste sted i Danmark, hvor man stadig fremstiller hornvareprodukter. Ud over butikken er man velkommen til et besøg på værkstedet for at se, hvordan varerne fremstilles. Åbent hele året. Man-fredag kl. 09.30-17.00 Lørdag kl. 09.30-12.00
32 km. fra hotellet