Julefrokost menuer

Julefrokost menuer

Den lækre løsning til julefrokosten med kollegaer, venner eller familie

Julemenuer

Julefrokost menuer i og ud af huset

For bordbestilling på Schous Brasserie eller for mad ud af huset, kontakt os på:

Mail: sgh@struergrandhotel.dk eller tlf. 97 85 04 00.

 

”JULETAPAS” 

Klar til at sætte bordet – alt er portionsanrettet 

Denne menu serveres kold og passer perfekt til en julefrokost middag på kontoret.

  • Stegt sild med sennep, tyttebær og agurk.
  • Koldrøget laks hertil dildmayo friteret grønkål og citron
  • Hjemmelavet andesylte, hertil persillemayo og urter. 
  • Braisseret kalv, hertil bagte selleri og creme 
  • Rosa stegt okse, hertil sprøde løg, kapers og sennepscreme 
  • Ost fra Thise hertil syltede figner 
  • Kirsebærkage med chokoladecreme og knas 
  • Hertil groft brød og smør 

Kr. 225,- pr. couv. 

 

DEN LILLE JULEBUFFET 

  • Marineret sild hertil æblesalat, æg og tomat
  • Æblesild med timian og peberrod
  • Varm røget laks fra egen rygeovn med krydderurteskum
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Tarteletter med høns og asparges
  • Glaseret skinke med grønlangkål og brunede kartofler 
  • Lun ribbensteg hertil rødkål og agurkesalat
  • Ris a la mande med kirsebær sauce
  • Rugbrød og smør

Kr. 225,- pr. couv. Min. 10 couv.

 

DEN STORE JULEBUFFET

  • Almindelige hvide sild og moster sild med karry - æble salat
  • Stegte sild med tyttebær
  • Gravet laks med rævesauce og slikasparges
  • Skalrejer med urtecreme
  • Hjemmerøget laks med flødespinat
  • Ande- og gåsesylte med syltede citrusfrugter
  • Røget andebryst med peberrodscreme og syltede tranebær
  • Hjemmelavet sylte med hjemmesyltede rødbeder og sennep
  • Lun leverpostej med rødbeder
  • Pandestegte fiskefileter med remoulade og citron
  • Glaseret skinke med brunede kartofler og Vendsysselsk grønlangkål
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Langtidsstegt oksehøjreb med rødvinsglace og ristede kartofler
  • Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
  • Ris a la mande med kirsebærsauce
  • Lun bærtærte med syrnet fløde
  • Oste fra Nord og syd med syltede nødder og kvædegele.
  • Frisk Frugt
  • Hjemmebagt brød og smør

kr. 375,- pr. couv. Min. 30 couv.