Skal du holde fest for mange mennesker, og samtidigt ønsker en lidt mere uformel stemning, så er det oplagt at vælge en buffet, hvor dine gæster har mulighed for, at forsyne sig selv med lækre retter. Og som en af fordelene, så vil der altid være noget for enhver smag.
Hos Grand Hotel Struer finder du et spændende udvalg af buffetter til festen og fejringen. Uanset om du ønsker at holde festen i hjemlige rammer, eller hos os, hvor vi sørger for alt og sikrer en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi sætter en ære i at lave mad baseret på lækre råvarer, som behager dine smagssanser.
Inspiration til valg af buffet
Buffetter/ Min. 20 couv.
SCHOUS FORÅRSBUFFET – MARTS TIL MAJ
Varmrøget laks hertil citroncreme sprøde urter
Frisk dampede asparges med rygeost og rejer
Spinat blinis med stenbiderrogn og rødløg.
Ristet unghane med salvie og hvidløg. Hertil purløgscreme.
Grillet kalvefilet med saltbagte kartofler og rødvinssauce.
Smørristede kartofler med dild og persille.
Tomatsalat vendt med løg, kørvel og koriander. Hertil frisk mozzarella.
Fennikelsalat med syltede løg, bitre salater og søde bær.
Nye Gulerødder vendt med creme af hytteost og spidskommen.
Ostebræt med syltet tilbehør.
Mazarinkage med rabarber, jordbær og vanilje.
Hjemmebagt grovbrød og smør
375,- pr. kuvert - minimum 20 couv.
SCHOUS SOMMERBUFFET MAJ til SEPTEMBER
Lun laks, hertil spinat avocado og urter
Hvidvinsdampede muslinger med hvidløgs- og persillecreme.
Ausumgaard skinke med pesto og melon.
Pocheret svinemørbrad med pommes Anna og stuvede skovsvampe.
Grillet lammeculotte med rosmarin. Hertil sauce af skyen.
Nye kartofler vendt med specialdressing og krydderurter.
Klassisk Cesar Salad med parmesan og croutoner.
Sommersalat med sprøde grøntsager og mormordressing.
Kernesalat vendt med piement, rapseolie, Syltede artiskokker og urter
Ostebræt med syltet tilbehør.
Små glas med panna cotta, blommekompot og hvid knas
Hjemmebagt grovbrød og smør.
375,- pr. kuvert - minimum 20 couv.
SCHOUS EFTERÅR/VINTER BUFFET SEPTEMBER TIL MARTS
Varmrøget laks hertil bitre salater og urter
Lun torsk med jordskokker, dild og peberrod
Røget dyrekølle fra Klosterheden med bær.
Langtidsstegt oksefilet med hvidløg og timian. Hertil sauce af skyen.
Rosastegt andebryst med glaseret rødløg og blommer
Ristede kartofler med urter og estragon mayonnaise.
Græskarsalat med vinaigrette og ristede kerner.
Spidskål vendt med sennepsdressing, løg og urter.
Bitre salater vendt med selleri, citron og feta.
Ostebræt med syltet tilbehør.
Mazarinkage med chokolade, æbler og fløde.
Hjemmebagt grovbrød og smør.
375,- pr. kuvert - minimum 20 couv.
TAPAS BUFFET - min. 25 couv.
Spegeskinke fra Ausumgaard med Vesterhavsost og syrlige rabarber
Bresola med rygeost, ristet malt og bagte tomater
Chroizopølse vendt med rodfrugter, Grøn mayo
håndpillede rejer vendt med fennikel, agruk, dild og grov sennep
Mousse af varmrøget laks, sprødt brød og bitre toner
Ovnbagt fisk hertil safransaauce og urter
Andeconfit vendt med sennep, løg og cornichons.
Arancini - Friteret risotte med svampemayo
Små kartofler med estragonmayo og sprød bacon
Spansk inspirede kødboller i krydret tomat sovs
Tærte med svampe og blåskimmel hertil persillecreme og sprød fennikelsalami
Lun kalveculotte hertil sauce og pastinkker
Salat på kål, dild og urter.
Hertil brød, smør og pesto
Dessert /
Danske og udenlandske oste hertil syltet tilbehør efter årstiden
Hvid chokolademousse med solbær i små glas
Schous Chokoladekage med citroncreme og knas
Brød og smør til osten
Kr. 375,- pr. person.