Buffeter til festen

Buffeter til festen

Min. 10 kuverter

Buffeter til fest og ud af huset

Skal du holde fest for mange mennesker, og samtidigt ønsker en lidt mere uformel stemning, så er det oplagt at vælge en buffet, hvor dine gæster har mulighed for, at forsyne sig selv med lækre retter. Og som en af fordelene, så vil der altid være noget for enhver smag.

 

Hos Grand Hotel Struer finder du et spændende udvalg af buffetter til festen og fejringen. Uanset om du ønsker at holde festen i hjemlige rammer, eller hos os, hvor vi sørger for alt og sikrer en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi sætter en ære i at lave mad baseret på lækre råvarer, som behager dine smagssanser. 

 

Inspiration til valg af buffet

 

SCHOUS FORÅRSBUFFET

  • Varmrøget laks hertil citroncreme sprøde urter 
  • Frisk dampede asparges med rygeost og rejer 
  • Spinat blinis med stenbiderrogn og rødløg.
  • Ristet unghane med salvie og hvidløg. Hertil purløgscreme.
  • Grillet kalvefilet med saltbagte kartofler og rødvinssauce.
  • Smørristede kartofler med dild og persille.
  • Tomatsalat vendt med løg, kørvel og koriander. Hertil frisk mozzarella.
  • Fennikelsalat med syltede løg, bitre salater og 
  • Søde bær.
  • Gulerødder med hytteost og spidskommen.
  • Ostebræt med syltet tilbehør.
  • Mazarinkage med rabarber, jordbær og vanilje.
  • Hjemmebagt grovbrød og smør

 

Pris:

Kr. 295,- pr. kuvert - minimum 10 kuverter

 

 

SCHOUS SOMMERBUFFET

  • Lun laks, hertil spinat avocado og urter
  • Hvidvinsdampede muslinger med hvidløgs- og persillecreme.
  • Ausumgaard skinke med pesto og melon.

 

  • Pocheret svinemørbrad med pommes Anna og stuvede skovsvampe.
  • Grillet lammeculotte med rosmarin. Hertil sauce af skyen.
  • Nye kartofler vendt med specialdressing og krydderurter.

 

  • Klassisk Cesar Salad med parmesan og croutoner.
  • Sommersalat med sprøde grøntsager og mormordressing.
  • Kernesalat vendt med piement, rapseolie,
  • Syltede blomster og artiskokker

 

  • Ostebræt med syltet tilbehør.
  • Små glas med panna cotta, blommekompot og hvid knas
  • Hjemmebagt grovbrød og smør.

 

Pris:

Kr. 295,- pr. kuvert - minimum 10 kuverter

 

 

SCHOUS EFTERÅRSBUFFET

  • Varmrøget laks hertil 
  • Lun torsk med jordskokker, dild og peberrod
  • Røget dyrekølle fra Klosterheden med bær.
  • Langtidsstegt oksefilet med hvidløg og timian. Hertil sauce af skyen.
  • Rosastegt andebryst med glaseret rødløg og blommer

 

  • Ristede kartofler med urter og estragon mayonnaise.
  • Græskarsalat med vinaigrette og ristede kerner.
  • Spidskål vendt med sennepsdressing, løg og urter.
  • Bitre salater vendt med selleri, citron og feta.

 

  • Ostebræt med syltet tilbehør.
  • Mazarinkage med chokolade, æbler og fløde.
  • Hjemmebagt grovbrød og smør.

 

Pris:

Kr. 295,- pr. kuvert - minimum 10 kuverter