• BUFFETER TIL FESTEN

    Vi gør det nemt for dig

Buffeter til fest og ud af huset

Skal du holde fest for mange mennesker, og samtidigt ønsker en lidt mere uformel stemning, så er det oplagt at vælge en buffet, hvor dine gæster har mulighed for, at forsyne sig selv med lækre retter. Og som en af fordelene, så vil der altid være noget for enhver smag.

Hos Grand Hotel Struer finder du et spændende udvalg af buffetter til festen og fejringen. Uanset om du ønsker at holde festen i hjemlige rammer, eller hos os, hvor vi sørger for alt og sikrer en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi sætter en ære i at lave mad baseret på lækre råvarer, som behager dine smagssanser.

Inspiration til valg af buffet

SCHOUS FORÅRSBUFFET (marts til maj)  

  • Koldrøget torsk, sprøde urter, pikant creme, små salater og knas  
  • Frisk dampede asparges med cremet rygeost og rejer. 
  • Stenbiderrogn, syrnet fløde – rødløg og urter, og ristet brød. 
  • Kalkun indbagt med svampe, Serrano skinke og sennep hertil flødesauce 
  • Rosa stegt kalveculotte hertil rødvinssauce 
  • Smørristede kartofler med dild og persille. 
  • Grøn salat vendt med bagte rødder og saltede mandler. 
  • Kålsalat vendt med urter og syrnet fløde 
  • Ostebræt med syltet tilbehør. 
  • Små Creme bruléer hertil bærkompot 
  • Nødderoulade med mascapone, citron og fløde 
  • Hjemmebagt grovbrød og smør 

Pris

  • 425,- pr. couv. – minimum 30 couv.  på hotellet. 
  • 375,- pr. couv. – minimum 30 couv. ud af huset. 

SCHOUS SOMMERBUFFET (maj til september)  

  • Bagt laks, med syltede asparges, spicy mayo og confiterede rødder 
  • Skaldyrssalat med rejer, jomfruhummer og krebs, asparges, syrnet creme og dild 
  • Spegeskinke, med salat af melon, urter og ost, hertil grøn mayo
  • Helstegt svinemørbrad med pommes Anna, og svampecreme
  • Rosa stegt kalveculotte med rosmarin og hvidløg. Hertil sauce af skyen
  • Nye kartofler vendt i olie/eddike dressing og krydderurter
  • Klassisk Cesar Salad med parmesan og croutoner
  • Salat med sprøde grøntsager efter årstiden hertil mormordressing
  • Ostebræt med syltet tilbehør
  • Små glas med panna cotta, frugtkompot og hvid knas
  • Mazarinkage med vanilijecreme samt Jordbær/ rabarber
  • Hjemmebagt grovbrød og smør 

Pris

  • 425,- pr. couv. – minimum 30 couv.  på hotellet. 
  • 375,- pr. couv. – minimum 30 couv. ud af huset. 

SCHOUS EFTERÅR/VINTER BUFFET (september til marts)

  • Laksetatar, vendt med urter og æbler hertil grøn mayo og knas
  • Lun Vesterhavsfisk med sauce supreme, bacon og urter
  • Røget dyrekølle, syltede rødder, grov sennep og små salater
  • Langtidsstegt svinefilet med hvidløg og timian. Hertil sauce af skyen
  • Braiseret kalvebryst, rustikke rodfrugter og kraftig sauce
  • Ristede kartofler med urter og estragon mayonnaise
  • Græskarsalat med vinaigrette og ristede kerner
  • Bitre salater vendt med rodfrugter, cremet ost og urter
  • Ostebræt med syltet tilbehør
  • Æbletrifli med ingefær, knas, hvid chokolade og fløde
  • Lun pæretærte med creme Chantilly
  • Hjemmebagt grovbrød og smør

Pris

  • 425,- pr. couv. – minimum 30 couv.  på hotellet. 
  • 375,- pr. couv. – minimum 30 couv. ud af huset. 

TAPAS BUFFET 

  • Spegeskinke med Vesterhavsost og syrlige rabarber 
  • Bresola med rygeost, ristet malt og bagte tomater 
  • Chorizopølse vendt med rodfrugter, Grøn mayo
  • Håndpillede rejer vendt med  fennikel, agurk, dild og grov sennep
  • Mousse af varmrøget laks, sprødt brød og bitre toner
  • Ovnbagt fisk hertil safran sauce og urter
  • Ande confit vendt med sennep, løg og cornichons
  • Arancini – Friteret risotto med svampe mayo
  • Små kartofler med estragon mayo. og sprød bacon
  • Spansk inspirerede kødboller i krydret tomat sovs
  • Lun kalveculotte hertil sauce og rodfrugter
  • Salat på kål, dild og urter
  • Hertil brød, smør og pesto
  • Danske og udenlandske oste hertil syltet tilbehør efter årstiden
  • Hvid chokolademousse med solbær i små glas
  • Schous Chokoladekage med citroncreme og knas
  • Brød og smør til osten  

Pris

  • Kr. 395,- pr. couv..  Ved min. 30 couv. 

Som udgangspunkt er alle menuer ved. Min. 20 couv. Hvis ikke andet er påført 

Vi tager forbehold for tastefejl og evt. prisændringer grundet råvarerpriserne  

I Priserne er der inkl. Opdækning, servering, blomster etc.  

Ved aftenarrangementer serveres natmaden kl. 01.00 og herefter er baren lukket. 

 

Send os en mail

Som vores gæster oplever os @grandhotelstruer