Spa- & Wellness
Velvære for krop og sjæl


Golfophold 
I naturskønne omgivelser


Morgenbordet du vil glæde dig til
Lækkert udvalg af morgenmadsprodukter

Romantisk weekendophold Jylland

Dig & mig ophold i skønne omgivelser

Trænger du til at trække stikket ud og tilbringe lidt kvalitetstid med din bedre halvdel? Så er en romantisk weekend for 2 på Grand Hotel Struer lige det, I har brug for.

Det romantiske weekendophold er inklusiv

 • En overnatning i dejligt dobbeltværelse
 • 1 x valgfri Cocktail i Brasseriet
 • 3-retters menu
 • Stor morgenbuffet

Ankomst

 • Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdage til og med lørdage.

Priser

Pr. person i dobbeltværelse

 • Pris. pr. person i std. værelse kr. 949,50,-
 • Pris pr. person i superior værelse kr. 999,50,-
 • Pris pr. person i superior plus værelse kr. 1.049,50,-

Pr. person i enkeltværelse

 • Pris. pr. person i std. værelse kr. 1.299,-
 • Pris pr. person i superior værelse kr. 1.349,-
 • Pris pr. person i superior plus værelse kr. 1.399,-

Vedrørende middag

I forbindelse med vores ombygning og åbning af Grand Hotel Bar & Lounge, lukker Schous Brasserie fra den 3. marts.

Gæster der har booket ophold inklusiv middag, kan fra den 3. marts nyde middagen i hyggelige og afslappende omgivelser på restaurant Ved Fjorden. Og endda med en af byens bedste udsigter – ud over lystbådhavnen og Limfjorden.

Restauranten ligger 650 m fra hotellet.

INVESTERING I FREMTIDEN

FOR VORES BYHOTEL

På Grand Hotel Struer oplever vi en interesse for vores hotel og koncept, men også en ændring i gæsternes behov og forventninger. Og det er disse forventninger som gør, at vi har valgt at investere i gæste- og hoteloplevelsen.

Investeringen betyder, at vi sætter gang i en større ombygning af hotellets faciliteter som inkluderer et helt nyt lounge- og barområde. Det kommer til at ændre vores udtryk markant, men det bliver også meget mere i stil med hvem Grand Hotel egentlig er, og hvem vi har transformeret os til at være gennem årene. Derved opnår vi også en større synergi mellem hotellet og de produkter som vi sælger.

Ændring for gæster med ophold inkl. middag fra 5. marts 2023

De gæster som har bestilt ophold inklusive middag, vil fra 5. marts 2023 blive budt velkommen hos Restaurant Ved Fjorden (kun 500 meter fra hotellet). Restauranten har byens bedste udsigt ud over lystbådehavnen og tilbyder lækker mad med fokus på velsmag og lokale råvarer.

Har man en pre-dinner drink med i sit ophold, serveres denne fortsat på hotellet.

Romantisk weekend for 2

De fleste par oplever i perioder, at der bare ikke er nok timer i døgnet, og det betyder ofte, at vi ikke får så meget kvalitetstid med vores partner, som vi ønsker, fordi tiden ganske enkelt ikke er der. Derfor kan det være en god investering at tage lidt tid ud sammen fra hverdagen, og her er en romantisk weekendtur den perfekte løsning.

Selvforkælelse for alle sanser

På et romantisk weekendophold giver I jer selv de bedste forudsætninger for at stresse helt af, komme ned i gear sammen og bare nyde hinandens selskab.

Er I vilde med wellness, god mad og flot natur, så tilbyder Grand Hotel Struer alt det, der skal til for at skabe de helt rigtige rammer for jeres romantiske weekendtur med lækre værelser, adgang til Kurbad Limfjorden, der ligger lige ned til Limfjorden, samt lækker mad lavet på gode råvarer i vores hyggelige Brasserie.Vælger I et romantisk weekendophold for 2 med spa, så kan I bruge nogle dejlige timer sammen i Kurbad Limfjorden, der byder på forskellige bassiner, saunaer, dampbade og udendørs boblebad, samt Danmarks nok flotteste udsigt over Limfjorden og Struer Lystbådehavn. I kan også købe forskellige wellnessbehandlinger i Kurbadet, og i weekenderne tilbyder de gratis saunagus i samarbejde med Grand Hotel Struer.

Når I kommer afslappede tilbage fra kurbadet, så lad vores dygtige kokke og søde tjenere forkæle jeres smagsløg med en dejlig middag i hyggelige omgivelser i hotellets restaurant Schous Brasserie & Bar.

En lille ferie i Danmark er altid en god ide, og hvad end kalenderen siger sommer eller vinter, så byder naturen rundt om Limfjorden altid på smukke naturoplevelser, hvis I skulle have lyst til en langsom gåtur hånd i hånd i den friske luft, inden I trækker jer tilbage til jeres lækre dobbeltværelse.

FERIEOPHOLD DEALS

KUROPHOLD DEALS

Som vores gæster oplever os @grandhotelstruer