Spa- & Wellness
Velvære for krop og sjæl


Golfophold 
I naturskønne omgivelser


Morgenbordet du vil glæde dig til
Lækkert udvalg af morgenmadsprodukter

Romantisk weekendophold Jylland

Dig & mig ophold i skønne omgivelser

Trænger du til at trække stikket ud og tilbringe lidt kvalitetstid med din bedre halvdel? Så er en romantisk weekend for 2 på Grand Hotel Struer lige det, I har brug for.

Det romantiske weekendophold er inklusiv

 • En overnatning i dejligt dobbeltværelse
 • 1 x valgfri Cocktail i Brasseriet
 • Nyd en skøn 3-retters menu efter kokkens valg på den hyggelige restaurant Ved Fjorden
 • Stor morgenbuffet

Ankomst

 • Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdage til og med lørdage.

Priser

Pr. person i dobbeltværelse

 • Pris. pr. person i std. værelse kr. 875,-
 • Pris pr. person i superior værelse kr. 900,-
 • Pris pr. person i superior plus værelse kr. 950,-

Pr. person i enkeltværelse

 • Pris. pr. person i std. værelse kr. 1.225,-
 • Pris pr. person i superior værelse kr. 1.275,-
 • Pris pr. person i superior plus værelse kr. 1.325,-

Vedrørende middag på Restaurant Ved Fjorden

Dette ophold inkluderer middag på Restaurant Ved Fjorden.

Her kan I nyde en lækker 3-retters middag i hyggelige og afslappende omgivelser – og endda med en af byens bedste udsigter ud over lystbådhavnen og Limfjorden.

Restauranten ligger 650 m fra hotellet.

Kurbad Limfjorden – kun et stenkast fra hotellet

Kurbad Limfjorden er et skønt wellness- og spa-center med en imponerende størrelse på 900 kvadratmeter, beliggende ved vandet i Struer, med fantastisk udsigt over både Limfjorden og havnen.

Dette unikke Kurbad er placeret kun 250 meter fra Grand Hotel Struer. Her kombineres elementerne vand, lys, varme, lyd og udsigt på fortryllende vis for at skabe en totaloplevelse, der indbyder til ultimativ afslapning og velvære for både krop og sind.

GRAND BAR & LOUNGE

COME JOIN US FOR A DRINK

Vi byder velkommen til Grand Bar & Lounge. Her kan du nyde en stund i hyggelige og varme omgivelser. Enten i eget selskab, eller med kollegaer og venner i vores hyggekroge. Her kan I nyde en øl, et glas køligt vin eller en lækker cocktail. Vil I gerne forlænge hyggen, er det også muligt at få lidt lette men lækre retter, så I ikke behøver bevæge jer ud i byen.

Romantisk weekend for 2

De fleste par oplever i perioder, at der bare ikke er nok timer i døgnet, og det betyder ofte, at vi ikke får så meget kvalitetstid med vores partner, som vi ønsker, fordi tiden ganske enkelt ikke er der. Derfor kan det være en god investering at tage lidt tid ud sammen fra hverdagen, og her er en romantisk weekendtur den perfekte løsning.

Selvforkælelse for alle sanser

På et romantisk weekendophold giver I jer selv de bedste forudsætninger for at stresse helt af, komme ned i gear sammen og bare nyde hinandens selskab.

Er I vilde med wellness, god mad og flot natur, så tilbyder Grand Hotel Struer alt det, der skal til for at skabe de helt rigtige rammer for jeres romantiske weekendtur med lækre værelser, adgang til Kurbad Limfjorden, der ligger lige ned til Limfjorden, samt lækker mad lavet på gode råvarer i vores hyggelige Brasserie.Vælger I et romantisk weekendophold for 2 med spa, så kan I bruge nogle dejlige timer sammen i Kurbad Limfjorden, der byder på forskellige bassiner, saunaer, dampbade og udendørs boblebad, samt Danmarks nok flotteste udsigt over Limfjorden og Struer Lystbådehavn. I kan også købe forskellige wellnessbehandlinger i Kurbadet, og i weekenderne tilbyder de gratis saunagus i samarbejde med Grand Hotel Struer.

Når I kommer afslappede tilbage fra kurbadet, så lad vores dygtige kokke og søde tjenere forkæle jeres smagsløg med en dejlig middag i hyggelige omgivelser i hotellets restaurant Schous Brasserie & Bar.

En lille ferie i Danmark er altid en god ide, og hvad end kalenderen siger sommer eller vinter, så byder naturen rundt om Limfjorden altid på smukke naturoplevelser, hvis I skulle have lyst til en langsom gåtur hånd i hånd i den friske luft, inden I trækker jer tilbage til jeres lækre dobbeltværelse.

FERIEOPHOLD DEALS

KUROPHOLD DEALS

Som vores gæster oplever os @grandhotelstruer