KLASSISKE FORETTER
Spegeskinke fra Ausumgaard med syltede rabarber, saltbagte mandler og persillepesto | Kr. 68 |
Sprøde salater, vesterhavsost og brøndkarse |
Vores lakseroulade med kold- og varmrøget laks | Kr. 98 |
Hertil forårssalater, bagte blommetomater, krydderurteskum og fennikel med chili og lime |
Vesterhavs rødspætte og torsk som ballotine med ramsløg | Kr. 98 |
Hertil citrusmarineret rejser, forårsurter og skaldyrsdressing |
Tarteletter med høns i asparges, pyntet med agurk, tomat og persille | Kr. 72 |
2 stk. pr. gæst |
"Tapas" små fade til servering på bordene - efter samråd med køkkenchefen. | Kr. 98 |
Lokal udgave hvor Vestjylland er repræsenteret i menuen. | |
Eller den klassiske italienske/spanske inspireret. |
Til alle forretter serveres der brød og smør.
KLASSISKE HOVEDRETTER
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål, brunede- og hvide kartofler, skysauce, asier og | Kr. 155 |
tyttebær samt halvt æble med ribsgele. |
Sprængt kalvespidsbryst med; | Kr. 188 |
Stuvet kål, dampet grønt og hvide kartofler. Hertil peberrodssauce. |
Kalvesteg stegt som vildt. | Kr. 188 |
Hertil waldorfsalat, asier, ½ æble med gele, hvide- og brunede kartofler samt skysauce. |
Sødmælks kalveculotte serveret med; | Kr. 188 |
Soufle af rodfrugter, pommes Rosti, dagens grønt, svampesauce samt skysauce. |
KLASSISKE DESSERTER
Fromage med flødeskum og frugt. | Kr. 65 |
F.eks. citronfromage, romfromage, ymerfromage el. måske et ønske fra jer |
Pandekager med; | Kr. 78 |
Hjemmelavet vaniljeparfait, hertil jordbærsyltetøj og frugt. |
Islagkage med; | Kr. 78 |
Vanilje, bærparfait med sprøde nøddebunde. Hertil chokoladesauce, bærkompot og flødeskum. |
Schous chokoladekage. | Kr. 98 |
Hertil råsyltede hindbær, vaniljeparfait, knas og nødder. |
NATMAD
Natmadstærter med salat og brød | Kr. 75 |
Lune frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat, rødbeder, rugbrød og smør. | Kr. 75 |
Suppe efter eget valg. | Kr. 85 |
Hertil serveres hjemmebagt brød. | |
Forslag til supper; | |
- Aspargessuppe med kødboller | |
- Gullashsuppe | |
- Kartoffel/porresuppe med bacon og purløg |
Schous pålægsbord med; | Kr. 85 |
Lun leverpostej, skæreoste, nybagte boller og rugbrød. |
Byg-selv hotdogs med; | Kr. 75 |
Røde wienerpølser og klassisk garniture. |