Klassiske menuer

KLASSISKE FORETTER 

 

Spegeskinke fra Ausumgaard med syltede rabarber, saltbagte mandler og persillepesto Kr. 68
Sprøde salater, vesterhavsost og brøndkarse  

 

 

 

 

Vores lakseroulade med kold- og varmrøget laks Kr. 98
Hertil forårssalater, bagte blommetomater, krydderurteskum og fennikel med chili og lime  

 

 

 

 

Vesterhavs rødspætte og torsk som ballotine med ramsløg Kr. 98
Hertil citrusmarineret rejser, forårsurter og skaldyrsdressing  

 

 

 

Tarteletter med høns i asparges, pyntet med agurk, tomat og persille Kr. 72
2 stk. pr. gæst  

 

 

 

"Tapas" små fade til servering på bordene - efter samråd med køkkenchefen. Kr. 98
Lokal udgave hvor Vestjylland er repræsenteret i menuen.   
Eller den klassiske italienske/spanske inspireret.  

 

 

 

 

 

Til alle forretter serveres der brød og smør. 

 

KLASSISKE HOVEDRETTER 

 

Flæskesteg med hjemmelavet rødkål, brunede- og hvide kartofler, skysauce, asier og Kr. 155
tyttebær samt halvt æble med ribsgele.  

 

 

 

 

Sprængt kalvespidsbryst med; Kr. 188
Stuvet kål, dampet grønt og hvide kartofler. Hertil peberrodssauce.  

 

 

 

 

Kalvesteg stegt som vildt. Kr. 188
Hertil waldorfsalat, asier, ½ æble med gele, hvide- og brunede kartofler samt skysauce.  

 

 

 

 

Sødmælks kalveculotte serveret med; Kr. 188
Soufle af rodfrugter, pommes Rosti, dagens grønt, svampesauce samt skysauce.  

 

 

 

 

KLASSISKE DESSERTER 

 

Fromage med flødeskum og frugt. Kr. 65
F.eks. citronfromage, romfromage, ymerfromage el. måske et ønske fra jer  

 

 

 

Pandekager med; Kr. 78
Hjemmelavet vaniljeparfait, hertil jordbærsyltetøj og frugt.  

 

 

 

Islagkage med; Kr. 78
Vanilje, bærparfait med sprøde nøddebunde. Hertil chokoladesauce, bærkompot og flødeskum.  

 

 

 

Schous chokoladekage. Kr. 98
Hertil råsyltede hindbær, vaniljeparfait, knas og nødder.  

 

 

 

 

NATMAD

 

Natmadstærter med salat og brød Kr. 75

 

 

Lune frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat, rødbeder, rugbrød og smør. Kr. 75

 

 

Suppe efter eget valg. Kr. 85
Hertil serveres hjemmebagt brød.  
   
Forslag til supper;  
- Aspargessuppe med kødboller  
- Gullashsuppe  
- Kartoffel/porresuppe med bacon og purløg  

 

 

 

 

 

 

 

 

Schous pålægsbord med; Kr. 85
Lun leverpostej, skæreoste, nybagte boller og rugbrød.  

 

 

Byg-selv hotdogs med; Kr. 75
Røde wienerpølser og klassisk garniture.