Spa- & Wellness
Velvære for krop og sjæl


Golfophold 
I naturskønne omgivelser


Morgenbordet du vil glæde dig til
Lækkert udvalg af morgenmadsprodukter

Hamam behandling Jylland

Lækkert wellnessophold inkl. hamam behandling

Med dette wellnessophold får du hele pakken. Ren forkælelse for krop og sjæl for dig og din partner, eller en god ven eller veninde.

Hamam opholdet inkluderer:

 • Vi byder velkommen fra kl. 14.00 hvor I kan checke ind
 • Entrè billet til Kurbad Limfjorden
 • Hamam behandling på Kurbad Limfjorden som ligger 250 m fra hotellet (tid til behandling skal bookes hos hotellets reception)
 • Pre-dinner Cocktail i vores hyggelige lounge
 • Nyd en skøn 3-retters menu efter kokkens valg på den hyggelige restaurant Ved Fjorden som ligger 650 m fra hotellet
 • En overnatning i et skønt dobbeltværelse
 • Stor morgenbuffet
 • Check ud senest kl. 11.00 – mange tak for denne gang

Hamam behandlingen

Her forenes komfort med tidløse traditioner i en atmosfære af afslapning og velvære i autentisk hamam-rum.

I tages gennem en sanselig rejse fra saltpeeling til det blødeste sæbeskum. Saltet skrubber og fjerner døde hudceller, mens sæben blidt indhyller og stimulerer huden.

Med en kombination af erfarne tryk samt skiftende kulde og varme får I en unik oplevelse, der sikrer jer velvære langt ud over behandlingen.

Hamam-behandlingen inkluderer også en blødgørende lermaske tilsat havalger. Ler renser effektivt huden, og algerne er rige på mineraler og antioxidanter.

Varighed: ca. 60 minutter. Behandlingen udføres af én behandler for to gæster.

PRISER

Ankomst torsdage

 • Pris pr. person i std. værelse DKK 1.649,50,-
 • Pris pr. person i superior værelse DKK 1.699,50,-
 • Pris pr. person i superior plus værelse DKK 1.749,50,-
 • Bemærk: kun dobbeltværelser der kan bookes

PRISER

Ankomst fredage & lørdage

 • Pris pr. person i std. værelse DKK 1.699,50,-
 • Pris pr. person i superior værelse DKK 1.749,50,-
 • Pris pr. person i superior plus værelse DKK 1.799,50,-
 • Bemærk: kun dobbeltværelser der kan bookes

Vedrørende middag på Restaurant Ved Fjorden

Dette ophold inkluderer middag på Restaurant Ved Fjorden.

Her kan I nyde en lækker 3-retters middag i hyggelige og afslappende omgivelser – og endda med en af byens bedste udsigter ud over lystbådhavnen og Limfjorden.

Restauranten ligger 650 m fra hotellet.

Kurbad Limfjorden – kun et stenkast fra hotellet

Kurbad Limfjorden er et skønt wellness- og spa-center med en imponerende størrelse på 900 kvadratmeter, beliggende ved vandet i Struer, med fantastisk udsigt over både Limfjorden og havnen.

Dette unikke Kurbad er placeret kun 250 meter fra Grand Hotel Struer. Her kombineres elementerne vand, lys, varme, lyd og udsigt på fortryllende vis for at skabe en totaloplevelse, der indbyder til ultimativ afslapning og velvære for både krop og sind.

SAUNAGUS

PRØV DEN INTENSE OPLEVELSE

Saunagus er en form for terapi, som ved hjælp af æsteriske olier og varme, påvirker både krop og sind. Selvom der er begrænset forskning på området omkring effekten, så siges de æsteriske olier at have en afslappende, rensende og/eller opkvikkende effekt. Og mange beretter også om fantastiske oplevelser, som ender ud i afslapning og velvære.

Saunagus afholdes

 • Fredag  kl. 17.30
 • Lørdag  kl. 15.00
 • Søndag kl. 12.00

Bemærk

 • Bemærk børn under 16 år ingen adgang i kurbadet.
 • Ønskes der ekstra behandlinger – anbefaler vi at booke disse i forvejen 2 – 3 dage før ankomst.

Åbningstider

 • Mandag: Lukket
 • Tirsdag: kl. 17.00 – 21.00
 • Onsdag: kl. 17.00 – 21.00
 • Torsdag: kl. 14.00 – 21.00
 • Fredag: kl. 14.00 – 21.00
 • Lørdag: kl. 10.00 – 18.00
 • Søndag: kl. 10.00 – 16.00
Åbningstider Kurbad Limfjorden Struer

GRAND BAR & LOUNGE

Forkæl Dig Selv og Skab Hygge med Vore Eksklusive Fordele

Kaffe & Te Når Du Vil

Nyd en kop varm kaffe eller te, når som helst du har lyst, 24 timer i døgnet. Vi sørger for, at du altid kan finde din yndlingsdrik lige ved hånden.

Wine Hour – Hygge med Vin

Mandage og torsdage fra kl. 16-18.00 inviterer vi dig til Wine Hour i vores hyggelige bar & loungeområde, hvor vi er vært for et glas lækker vin. Den perfekte måde at slappe af på.

Cozy Friday’s – Smagfulde Snacks

Hver fredag fra kl. 13.00 – 18.00 er det tid til Cozy Friday’s. Når du køber en øl, cocktail eller et glas vin, forkæler vi dig med en lille tapas- og snackanretning. Den  ideelle start på din weekend.

Happy Saturday – Dobbelt Glæde

Lørdage bliver endnu sjovere med Happy Saturday. Fra kl. 16 til kl. 18.00 kan du få dobbelt op på dine drikkevarer, når du køber i baren. Den  perfekte måde at fejre weekenden på!

GAVEKORT

TIL GRAND MOMENTS

Er du på udkig efter den perfekte gave til en særlig person i dit liv? Uanset om det er din kæreste, dine forældre, et (sølv)brudepar eller dine nærmeste venner, så er et gavekort til et uforglemmeligt hotelophold, spaophold eller wellnessophold hos Grand Hotel Struer den ultimative gaveidé.

At give et gavekort til Grand Hotel Struer er at give en gave, der siger mere end tusind ord. Det er en gestus, der viser, hvor meget du værdsætter og elsker den person, du giver gaven til. Det er en mulighed for at skabe minder sammen, styrke båndet mellem jer og fejre livets særlige øjeblikke.

Så næste gang du står over for valget af den perfekte gave, tænk på et gavekort til Grand Hotel Struer. Lad os hjælpe dig med at skabe uforglemmelige minder, der vil blive delt med smil og glæde.

Giv ikke blot en gave – giv en oplevelse for livet!

Hvad er hamam?

Hamam, tyrkisk bad, tyrkisk spa eller tyrkiske kurbade. Kært barn har mange navne, og der findes da også mange versioner af hamam, afhængigt af hvor i verden du befinder dig. Fælles for dem alle er imidlertid, at det involverer vask og rensning af kroppen via et dampbad, sort sæbe og massage.

Hvornår blev hamam opfundet?

Det var de gamle grækere, der var de første til at lave offentlige bade. Disse bestod af store varmtvandsbade, hvor byens indbyggere kunne blive plejet. Det var primitivt men effektivt.
Med inspiration i oldtidens Grækenland, byggede romerne store badeanlæg, hvoraf et af dem stadig findes i Rom, den dag i dag. Badeanlæggene blev kaldt for termer, som på latinsk betyder thermae (aquae) = varme og på græsk thermos = varme.

Da romerriget blev opløst, blev hamamtraditionen taget med videre til Tyrkiet og Mellemøsten, hvor man tilpassede baderitualet efter egen tro. Hvor romerne og grækerne benyttede store fælles karbade eller bassiner, anså muslimer denne form for uren. Det stillestående vand blev hurtigt beskidt af de mange mennesker, hvorimod det rindende vand blev anset for at være ren. Af denne årsag, foregår alt vask i en tyrkisk hamam med rindende vand.

Med tiden er hamam badetraditionen verdenen over, gået tilbage til den oprindelige romerske form, hvor det handler om at vaske og rengøre huden på en god og effektiv måde. Der er heller ikke længere en stærk religiøs aura forbundet med et hamam- eller tyrkisk bad. De fleste badeanstalter er derfor også åbne for alle mennesker – uanset religion og hudfarve. Faktisk er det flere steder blevet en turistattraktion, hvor især turister betaler for et par timers velværd og pleje.

Hvordan foregår et tyrkisk hamam bad?

Der findes 2 versioner og metoder til et hamam bad – den tyrkiske og den marrokanske. På Kurbad Limfjorden benytter man sig af den tyrkiske, som de fleste vil kalde for den rigtige version.

Et tyrkisk hamam bad er typisk et plejeforløb som varer en time (for 2 personer). Her bliver kroppen udsat for forskellige former for rens og pleje i et flisebelagt rum, med en opvarmet marmorplade, placeret over den ovn, der opvarmer hamamen.

Behandlingen starter med at du får lagt en blødgørende ansigtsmaske og får derefter et ophold i deres razul, (dampbad)

Når man har lagt sig til rette på den varme marmorplade, bliver man dækket af blødt cremet sæbeskum. Hamammesteren som udfører behandlingen, skrubber dig grundigt ind i sæben over hele kroppen med en speciel skrubbehandske. Denne handske fjerner effektivt tørre og afstødte hudceller. Samtidig gives der en let og afslappende massage.
Selve behandlingen afsluttes med et køligt bad.

Kurbad Limfjorden

Hos Kurbad Limfjorden tilbydes forskellige behandlinger og bade, som du har mulighed for at opleve på egen krop, hvis du tager på et weekendophold med fokus på wellness fra top til tå. Bliv kredset om i rolige omgivelser og nyd udsigten over havnen og fjorden – alt imens roen indfinder sig i din krop. Afslut dagen med en tre-retters middag på Grand Hotels Brasserie, hvor du kan læne dig tilbage og lade dine smagsløg forkæle af en udsøgt madoplevelse.

Som vores gæster oplever os @grandhotelstruer