Kurbad Limfjorden

Kurbad Limfjorden er et dejligt 900 m2 stort wellness- og spacenter, der ligger på havnen i Struer med udsigt over Limfjorden og havnen – kun 100 meter fra Grand Hotel Struer. Her spiller vand, lys, varme, lyd og udsigt sammen i en totaloplevelse, der skaber de ideelle rammer for afslapning og velvære i både krop og sjæl. Ud over at du kan nyde de varme bade, så er det også muligt at booke forskellige spabehandlinger.

Behandlinger:

Skal Bestilles på forhånd

Åbningstider 

Mandag Lukket
Tirsdag 17.00 - 22.00
Onsdag 17.00 - 22.00 (1 onsdag i måneden - lukket)
Torsdag 14.00 - 22.00
Fredag 14.00 - 21.00
Lørdag 10.00 - 17.00
Søndag 10.00 - 17.00

 

 

 

 

 

 

Det er muligt at booke private arrangementer i kurbadet fredag, lørdag og søndag efter aftale.

Kurbad Limfjorden – den perfekte ramme om en dag i afslapningens tegn

Med kurbadet i ”baghaven” er vores forskellige kur- og spaophold oplagte, hvis du trænger til afslapning på luksusmåden. Her har du nemlig mulighed for at kombinere wellness med et lækkert ophold, hvor du kan få en lækker 3-retters menu på hotellets restaurant Schous Brasserie & Bar i rolige omgivelser. 

Kurbad Limfjorden byder på spabade, vandbassiner, sauna og dampbade, hvor du virkelig vil kunne mærke, hvordan hverdagens stress og jag langsomt forlader din krop, mens du bader i det varme vand. 

Du kan også bestille forskellige behandlinger hos Kurbadet, der alle har til hensigt at få dig til at slappe af og slippe hverdagens travlhed. Prøv f.eks. et wellnessophold med hamam. Vi garanterer at du kan mærke både din krop og sjæl slappe af, og at du vil føle en velvære ud over det sædvanlige, når du forlader stedet. 

Artikel om Kurbad Limfjorden

•    Læs artiklen fra Kurbad Limfjorden.