• MINDEHØJTIDELIGHED

    DET SIDSTE FARVEL

Mindehøjtidelighed i lyse og hyggelige lokaler i Struer

Et sidste farvel og mindet om et levet liv

Det er aldrig let at skulle tage endeligt afsked med en, man havde kær. Afslutningen bør derfor også foregå med stor respekt for den afdøde, familie og venner samt det liv, som er levet. Hos Grand Hotel finder I roen til at samles efter begravelsen eller bisættelsen, i rolige og lyse omgivelser, for at mindes den afdøde.

En mindehøjtidelighed kan trods det hårde farvel, være med til at lette stemningen lidt efter begravelsen. Her vil man have mulighed for i fællesskab, at mindes den man mistet, men også glædes over de nære relationer, og måske komme med kærlige anekdoter om den afdøde.

Der er ofte en del praktiske detaljer der skal på plads, når der skal afholdes mindehøjtidelighed, men vores personale hjælper altid gerne med at planlægge alle detaljer, og de står klar med gode råd til både bordopsætning, opdækning og valg af mad, der skal serveres. På den måde prøver vi, at gøre planlægningen og dagen så let for jer som muligt, så I kan koncentrere jer om at tage afsked.

Kontakt os for yderligere information

Om I planlægger et mindre selskab der skal med til mindehøjtideligheden, en stor mindesammenkomst eller blot begravelseskaffe for de nærmeste, så kan vi være behjælpelige. Vi har både små og store lokaler, og vi tilbyder alt fra smørrebrød til kage og kaffe. Det er op til jeres ønsker for arrangementet.

Vi kan hjælpe jer med at arrangere mindesammenkomsten over telefonen eller ved et personligt møde her på hotellet. I kan enten skrive eller ringe, og så finder du ud af, hvad der er nemmest for jer.

Kontakt os på tlf. 97850400 eller via nedenstående formular.

Send os en mail