Mindehøjtidelighed

Mindehøjtidelighed i lyse lokaler i Struer

 

Det er aldrig let at skulle tage endelig afsked med en, man havde kær, men hos os, på Grand Hotel Struer, finder I roen til at samles efter begravelsen eller bisættelsen i rolige og lyse omgivelser for at mindes den afdøde.

 

Der er ofte en del praktiske detaljer, der skal på plads, når der skal afholdes mindehøjtidelighed, men vores personale hjælper altid gerne med at planlægge alle detaljer og de står klar med gode råd til både bordopsætning, opdækning og valg af mad, der skal serveres. På den måde prøver vi at gøre planlægningen og dagen så let for jer som muligt. Så I kan koncentrere jer om at tage afsked.

 

Om I planlægger et mindre selskab, der skal med til mindehøjtideligheden, en stor mindesammenkomst eller blot begravelseskaffe for de nærmeste, så kan vi være behjælpelige. Vi har nemlig både små og store lokaler, og vi tilbyder alt fra smørrebrød og kage til kaffe og småkager. Det er op til jeres ønsker for arrangementet.

 

Vi kan hjælpe jer med at arrangere mindesammenkomsten over telefonen eller ved et personligt møde her på hotellet, bare kontakt os i dag, så finder vi ud af, hvordan vi gør det nemmest for jer.

 

Bare ring på tlf. 97850400 eller skriv til sgh@struergrandhotel.dk, så er vi klar til at hjælpe jer.