• FIRMAAFTALER

    TILPASSET DINE REJSEVANER

Firmaaftaler tilpasset dine rejsevaner. Kombiner business og pleasure i hyggelige og funktionelle omgivelser.

På Grand Hotel Struer tilbyder vi firmakundeaftaler. Det betyder, at hvis du har en virksomhed, og du har brug for overnatning i Struer med jævne mellemrum, så har du mulighed for at få en firmaaftale, der giver dig særlige rabatter.

Når du laver en firmaaftale med os, så aktiverer vi naturligvis aftalen i vores system, så du selv kan booke via vores hjemmeside og se den aktuelle pris med det samme.

Kontakt os i dag og hør nærmere om din kommende firmaaftale hos os på tlf. 97850400 eller sgh@struergrandhotel.dk

Faste priser

Ved indgåelse af en firmaaftale er du garanteret fast pris – uanset kapacitet i byen. Din pris beregnes ud fra behovet i dit firma. Desto flere overnatninger du har behov for, desto større rabat. Derfor anbefaler vi, at vi tager en uforpligtende snak, så vi kan udarbejde et tilbud der passer til jeres behov.

Møderpakker med firmaaftale

Kombiner dit møde eller event med overnatning på Grand Hotel Struer. Vi tilbyder mødefaciliteter så du kan invitere kollegaer eller samarbejdspartnere ind på hotellet.

Dine fordele

  • Chromecast
  • Fitness – i kort afstand fra hotellet
  • Mulighed for spa- & afslapning hos Kurbad Limfjorden
  • Lækker morgenbuffet
  • Gode parkeringsmuligheder

Benefits

Grand Hotel Struer samarbejder med Small Danish Hotels, hvilket giver dig en række fordele. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde dig medlemsskab af Benefits, når du bor hos os.

Statsaftale

Vi er en del af SKI-aftalen.

Aftalen giver statsansatte ret til at booke hotelophold til fordelagtige priser.

Husk altid at oplyse EAN-nummer, og hvorvidt opholdet skal betales direkte eller faktureres via EAN-nummeret.

For reservationer og priser bedes du rette hendevendelse via: mail sgh@struergrandhotel.dk eller tlf. 97 85 04 00.

Alle vores priser er inklusive morgenmad.

GRAND BAR & LOUNGE

Forkæl Dig Selv og Skab Hygge med Vore Eksklusive Fordele

Kaffe & Te Når Du Vil

Nyd en kop varm kaffe eller te, når som helst du har lyst, 24 timer i døgnet. Vi sørger for, at du altid kan finde din yndlingsdrik lige ved hånden.

Wine Hour – Hygge med Vin

Mandage og torsdage fra kl. 16-18.00 inviterer vi dig til vores Wine Hour. Vores hotel er vært ved 1 glas lækker vin. Det er den perfekte måde at slappe af og socialisere med andre gæster.

Cozy Friday’s – Smagfulde Snacks

Hver fredag fra kl. 13.00 – 18.00 er det tid til Cozy Friday’s. Når du køber en øl, cocktail eller et glas vin, forkæler vi dig med en lille tapas- og snackanretning. Det er den ideelle start på din weekend.

Happy Saturday – Dobbelt Glæde

Lørdage bliver endnu sjovere med Happy Saturday. Fra kl. 16 til kl. 18.00 kan du få dobbelt op på dine drikkevarer, når du køber i baren. Det er den perfekte måde at fejre weekenden på!

Send os en mail