Spa- & Wellness
Velvære for krop og sjæl


Golfophold 
I naturskønne omgivelser


Morgenbordet du vil glæde dig til
Lækkert udvalg af morgenmadsprodukter

Miniferie Jylland

Trænger I til en sviptur væk fra hverdagens stress og jag? Så tag på en miniferie i Jylland og få en pause fra alt uden at skulle bruge ret mange fridage.

Lyder det som noget, I har brug for og lyst til? Bestil en tur til en af Limfjordens hyggeligste byer og nyd et par afslappende dage på Grand Hotel Struer. Her kan I tage på lange gåture langs Limfjorden, køre et smut til Vesterhavet, hvor I kan trække den friske havluft helt ned i lungerne, mens I nyder lyden af bølgerne, shoppe i Struer eller Holstebro og nyde kunst og musik. Hver aften kan I nyde en lækker middag, hvor fokus er på enkel mad lavet af årstidens råvarer, i vores hyggelige restaurant Schous Brasserie & Bar.

Vil I gerne på en hyggelig miniferie nær Vesterhavet og endnu tættere på Limfjorden, så se vores særlige miniferie tilbud lige her;

Weekendophold tilbud

Hotelophold – 3 dages miniferie

Inkluderer

 • 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse
 • 2-retters menu
 • Stor morgenbuffet begge dage
 • Gratis Wi-Fi på hele hotellet

Ankomst

 • Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdage til og med lørdage.

Priser 2023 (dobbeltværelse)

 • Pris pr. person i std. værelse DKK 1.649,50
 • Pris pr. person i superior værelse DKK 1.699,50
 • Pris pr. person i Superior plus værelse DKK 1.749,50

Priser 2023 (enkeltværelse)

 • Pris i std. værelse DKK 2.349
 • Pris i superior værelse DKK 2.399
 • Pris i Superior plus værelse DKK 2.449

Vedrørende middag

I forbindelse med vores ombygning og åbning af Grand Hotel Bar & Lounge, lukker Schous Brasserie fra den 3. marts.

Gæster der har booket ophold inklusiv middag, kan fra den 3. marts nyde middagen i hyggelige og afslappende omgivelser på restaurant Ved Fjorden. Og endda med en af byens bedste udsigter – ud over lystbådhavnen og Limfjorden.

Restauranten ligger 650 m fra hotellet.

INVESTERING I FREMTIDEN

FOR VORES BYHOTEL

På Grand Hotel Struer oplever vi en interesse for vores hotel og koncept, men også en ændring i gæsternes behov og forventninger. Og det er disse forventninger som gør, at vi har valgt at investere i gæste- og hoteloplevelsen. Investeringen betyder, at vi sætter gang i en større ombygning af hotellets faciliteter som inkluderer et helt nyt lounge- og barområde. Det kommer til at ændre vores udtryk markant, men det bliver også meget mere i stil med hvem Grand Hotel egentlig er, og hvem vi har transformeret os til at være gennem årene.

Ændring for gæster med ophold inkl. middag fra 3. marts 2023

De gæster som har bestilt ophold inklusive middag, vil fra 3. marts 2023 blive budt velkommen hos Restaurant Ved Fjorden (kun 500 meter fra hotellet). Restauranten har byens bedste udsigt ud over lystbådehavnen og tilbyder lækker mad med fokus på velsmag og lokale råvarer.

Pre-dinner cocktail serveres fortsat på hotellet.

FERIEOPHOLD DEALS

KUROPHOLD DEALS

Som vores gæster oplever os @grandhotelstruer