• TRAVELERS` CHOICE

    GÆSTERNES FORETRUKNE HOTEL


Spa- & Wellness
Velvære for krop og sjæl


Golfophold 
I naturskønne omgivelser


Morgenbordet du vil glæde dig til
Lækkert udvalg af morgenmadsprodukter

Travellers’ Choice 2021

– Blandt de bedste af de bedste

I et særligt udfordrende år er vi ekstra stolte, ydmyge og beæret over at være blandt de 10% bedste hoteller på verdensplan. For det vil vi gerne takke alle vores skønne gæster, som har været med til at tildele os prisen gennem deres flotte anmeldelser. Tak fordi I har valgt, at dele lige netop jeres oplevelse med andre rejsende.

Også et stort tak til vores fantastiske team, som hver dag yder service og værtskab på allerhøjeste plan, og er med til at sikre, at vi har glade gæster.

TripAdvisor siger selv om prisen…

Om prisen skriver Tripadvisor: “Hvert år samler vi alle de anmeldelser, vurderinger og favorit sider, som rejsende fra hele verden har delt – og bruger disse oplysninger til at sætte fokus på de hoteller, der konsekvent leverer fantastiske oplevelser til rejsende.”

”Denne anerkendelse betyder, at vores daglige arbejde værdsættes af gæsterne – at vores smil og service gør en forskel. Vi er ekstra stolte, fordi denne pris er tildelt på baggrund af gæsternes anmeldelser, og det giver os lyst til at yde det ekstra – hver eneste dag.”

Som vores gæster oplever os @grandhotelstruer