• GLÆD EN DU HOLDER AF

    GAVEN MAN ALDRIG GLEMMER

Gavekort til hotelophold

Køb et gavekort og giv en oplevelse for livet

Står du og mangler den perfekte gave til din kæreste, dine forældre, (sølv)brudeparret eller gode venner i anledning af deres runde fødselsdag? Så køb et gavekort til hotelophold, spaophold eller et wellnessophold hos Grand Hotel Struer.

For er der noget bedre end at give en oplevelse for livet? Noget, som modtageren vil huske tilbage på med glæde? Vi kan ikke umiddelbart komme i tanke om noget bedre i hvert fald.

Small Danish Hotels gavekort

Da vi er en del af Small Danish Hotels, kan du benytte dit gavekort hos os. Gavekort på beløb kan benyttes på alle typer af ophold samt restaurantbesøg.

Har du spørgsmål til brug af dit Small Danish Hotels gavekort til Grand Hotel Struer, er du velkommen til at kontakte vores reception. De kan være behjælpelig med evt. spørgsmål samt booking.

Gavekort til medarbejdere og kollegaer

Nu har du som arbejdsgiver muligheden for, at takke dine medarbejdere og give dem en anerkendelse i form af en oplevelse, som de kan nyde helt skattefrit: En oplevelse til en værdi af DKK 1.200.

Som et nyt tiltag har regeringen i 2021 indført en “midlertidig” skattefritagelse på arbejdsgiverbetalte gavekort op til DKK 1200 til oplevelser på hoteller og restauranter.

Om det skattefrie gavekort

  • Hvert gavekort må koste DKK 1.200 pr. medarbejder
  • Gavekortet er skattefrit for medarbejderen
  • Gavekortet er gyldigt i to år
  • Køb gavekort: kontakt os på 97 85 04 00 eller på sgh@struergrandhotel.dk
  • Oplys CVR-nummer ved køb

Gavekort der skaber minder

Med et gavekort til et hotelophold på Grand Hotel Struer giver du modtageren en oplevelse, hvor ro, forkælelse og kvalitet er i højsæde. Vælger du et ophold med wellness, så kan modtageren se frem til selvforkælelse i Kurbad Limfjorden og vælger du et ophold inklusiv middag, så venter der en lækker madoplevelse, hvor fokus er på gode råvarer i sæson.

Om det er et gavekort til et weekendophold, gavekort til overnatning eller et gavekort til en spiseoplevelse hos Schous Brasserie & Bar du gerne vil give, så har du muligheden i vores gavekortsmodul. Du kan endda også vælge at købe et gavekort på et bestemt pengebeløb, så det passer med det gavebudget, du nu engang har til rådighed.

Og det er let at købe et gavekort hos os. Via vores gavekortmodul vælger du frit blandt gavekort på opholdspakker, menuer og valgfrit pengebeløb. Desuden vælger du selv, om du gerne vil have gavekortet leveret til din mail i løbet af et par minutter eller om du ønsker det tilsendt via post. Det betyder, at du også kan give en oplevelse for livet i sidste øjeblik – hvis du nu skulle have glemt at få købt en gave i god tid.

Som vores gæster oplever os @grandhotelstruer