Weekendophold kr. 699

Weekendophold kr. 699

Forkæl dig selv og en du holder af

Romantisk Weekendophold ved Limfjorden og Vesterhavet

Dig & mig ophold

Nyd samværet med kæresten eller ægtefællen og tag på et romantisk weekendophold på det indbydende Grand Hotel Struer i Jylland ved Limfjorden. Vi byde jer indenfor i den hyggelige og intime atmosfære, hvor I kan nyde et par dejlige dage i hinandens selskab.

 

Med et romantisk weekendophold i Vestjylland på Grand Hotel Struer er I garanteret behag for både sjæl og sanser. Vi laver velsmagende mad til jer i vores hyggelige Brasserie og sørger for forkælelse fra I står op, til i går I seng.

 

Et forhold skal plejes, og det gøres bedst i afslappende og intime omgivelser. Besøg vores smukke hotel og oplev et romantisk weekendophold med alt, hvad hjertet begærer.

Weekendophold for to

Fredag til lørdag eller lørdag til søndag

  • Efter ankomst og indkvartering kan man besøge B&O Museet/Struer Museum, og om
  • aftenen byder vi på en lækker 3 retters middag i hotellets restaurant Schous Brasserie & Bar.
  • Overnatning er i dejligt dobbeltværelse med bad/toilet, kabel-TV og telefon.
  • Om morgenen mellem kl. 7.30-10.00 serverer vi en lækker morgenbuffet.

Weekendophold pr. person DKK 699,-

  • Tillæg pr. nat  pr. værelse for overnatning i superiorværelse DKK 100,-


 

 


Opholdet kan også bookes online eller på telefon 97 85 04 00

 

Oplev Vestjyllands mange attraktioner

Et romantisk weekendophold på Grand Hotel Struer i Vestjylland tilbyder dig og den, nu har kær, en helstøbt hoteloplevelse i naturskønne omgivelser. Vores hotel giver jer rig mulighed for at opleve den jyske vestkyst og indånde den friske vesterhavsluft.

 

Vi er beliggende tæt på hyggelige og historiske byer i Jylland som Holstebro, Lemvig og Thy. Besøg en af de omkringliggende byer og opdag den vestjyske charme og alle de mange attraktioner, der er at finde i Vestjylland. Tag din kære i hånden og oplev Jesperhus Ferieparks spændende forlystelser, kystcentret i Thyborøn, Struer Museet, Hjerl Hede ved Vinderup eller afprøv en af de mange golfbaner i Nordvestjylland. Bevæg jer ud til Vesterhavet og mærk sandet mellem tæerne og de blide bølgers indtrængen ved vandkanten. Et weekendophold i Vestjylland åbner således dørene for et væld af spændende og kulturelle oplevelser.

 

Weekendophold i Jyllands smukke omgivelser

Forkæl dig selv og din nærmeste med et tiltrængt pusterum i hverdagens rutiner og genopdag kærligheden på ny. Grand Hotel Struer byder jer velkommen med åbne arme i de hyggelige og smukke omgivelser ved Vesterhavet.

Book dit næste weekendophold i dag.

 

Vi tilbyder ligeledes en lang række hotelophold, hvor I bl.a. kan få udsøgte smagsoplevelser med et gourmetophold eller opleve den skønne natur og mange attraktioner i Jylland med en aktiv cykelferie, vandreferie eller et golfophold, hvor du kan afprøve Nordvestjyllands mange golfbaner. Hvis jeres ophold skal være afslappende for krop og sjæl, kan I ligeledes forkæle jer selv med et wellnessophold, kurophold eller spaophold.