• ATTRAKTIONER

    I STRUER & OMEGN


Spa- & Wellness
Velvære for krop og sjæl


Golfophold 
I naturskønne omgivelser


Morgenbordet du vil glæde dig til
Lækkert udvalg af morgenmadsprodukter

Attraktioner & oplevelser i og omkring Struer

Området omkring Struer og Grand Hotel Struer er også rigt på seværdigheder og oplevelser. Vesterhavet er næsten en selvfølge, men vi anbefaler I også sætter tid af til nogle af følgende attraktioner;

Oddesundtårnet  

Oddesundtårnet blev indviet i december 2018 og fungerer som et formidlingstårn, hvor de besøgende ved Oddesund igennem interaktiv kunst kan lære mere om områdets historie, dyreliv og natur – foruden at nyde den flotte udsigt.
11 km fra hotellet

Hornvarefabrikken, Bøvlingbjerg

På hornvarefabrikken fremstilles hornskeer, smykker og mange andre brugsting af horn. Det er det eneste sted i Danmark, hvor man stadig fremstiller hornvareprodukter. Ud over butikken er man velkommen til et besøg på værkstedet for at se, hvordan varerne fremstilles. Åbent hele året. Man-fredag kl. 09.30-17.00 Lørdag kl. 09.30-12.00
32 km. fra hotellet

Daugbjerg Kalkgruber 

Danmarks ældste kalkmine byder jer velkommen til store oplevelser for hele familien. I kan komme ind i de inderste kroge og ned til 60 meter under jorden. Se flagermusene.
40 km. fra Struer Grand Hotel

Mønsted Kalkgruber

I Mønsted kalkgruber er der i flere niveauer mere end 60 km. gange under jorden, Nogle er så store som domkirker og andre ganske lave, så en voksen mand ikke kan gå oprejst. Der er elektrisk lys i 2 km. gange. Se flagermusene.
40 km. fra Struer Grand Hotel

Vesterhavet

Havet drager altid, uanset om man bor her til dagligt eller kommer på besøg. Hver årstid har sine oplevelser at byde på.
35 km. fra Struer Grand Hotel

Hjerl Hede Frilandsmuseum 

Hjerl Hede er et af Danmarks store og spændende familiebesøgsmål, der er kendt for sine levendegørelser om sommeren og op mod jul. Museet viser den danske udvikling fra 1500- tallet til op mod år 1900, med smedje, kro, møller, skole, præstegård og meget mere.
20 km. fra Struer Grand Hotel

Struer Museum

Struer Museum er et statsanerkendt museum, der huser Struer Kommunes kulturhistorie om livet, som det har formet sig i egnene nord og syd for Oddesund fra 1500-tallet og frem til i dag. Struer Museum er især specialiseret i emnerne; Byen og fjorden, Jernbaneknudepunktet, Johannes Buchholtz – digteren i Struer, Bang & Olufsens samt lyd- og billedmediernes kulturhistorie, og ikke mindst Limfjorden på lærred.
300 meter fra hotellet

Jernbanemuseet Struer

Jernbanemuseet Struer byder på en spændende samling af lokomotiver og vogne mm., samt jernbanehistorisk materiale fra Midt- og Vestjylland, der i høj grad giver et godt indblik i jernbanens historie og udvikling.
450 meter fra hotellet

Kabelbane Struer

I slut april 2019 åbner en ny kabelbane til blandt andet wakeboarding i Struer Lystbådehavn nær Kurbad Limfjorden. Wakeboarding minder lidt om at stå på vandski, i stedet står man blot på et board og bliver trukket rundt af et kabel.
450 meter fra hotellet

Regelbau 411

Regelbau 411 er en kunsthal for international samtidskunst tæt ved Oddesund på den sydlige spids af halvøen Thyholm. Kunsthallen har til huse i bunkere fra 2. verdenskrig og fokuserer på stedsspecifik lyd-, lys- og videokunst.
11 km fra hotellet

Venø 

Venø er en meget lille og hyggelig ø, der ligger i den vestlige del af Limfjorden – lige nord for Struer. Venø har en smuk og afvekslende natur med både grønne marker, brune hedeflader, stejle skrænter og dejlige skovområder. Mod nord findes vandområdet Nørskov Vig, hvor du finder et reservatområde fyldt med sangfugle, vadefugle og måger. Men Venø byder på mere end blot flot natur og dyreliv. Du finder blandt andet Danmarks mindste kirke, der begge bestemt er et besøg værd.
6,5 km fra hotellet

Venø kirke 

Venø kirke er vanskelig at datere, men man kan nogenlunde sætte dens opførelsestid til omkring reformationen, og kirken er dermed den ældste bygning på Venø, og kirkegården er endnu ældre. Venø kirke er Danmarks mindste kirke og med sine kun 9,8 x 4,2 meter fylder den heller ikke meget i landskabet, men den hører absolut til blandt landets smukkeste kirker. Kirken rummer også nogle ganske specielle kalkmalerier, der dækker murens nederste del og forestiller ganske særegent en stoleværksfacade i renæssancestil. Mellem hver gavl var der malet en låge med stadebrugerens initialer og et årstal. Denne form for udsmykning kendes ikke fra andre kirker, og man kan kun gisne om grunden til dette specielle motivvalg.
11 km fra hotellet

Kystcenteret Thyborøn 

Udfordringer og spænding for hele familien. Er du til vand, vejr og vind? Oplev en fascinerende verden af sand, bølger og mågeskrig.
45 km. fra Struer Grand Hotel

Jyllandsakvariet, Thyborøn 

Tør du klappe en haj på hovedet, holde en krabbe i hånden og meget andet, ja så besøg Jyllandsakvariet i Thyborøn.
45 km. fra Struer Grand Hotel

Den Japanske Have

Den Japanske Have ligger i Hammerum ved Herning. Oplev over tusinde blomstrende rhododendron og azaleaer om foråret, duft til iris og hortensia om sommeren og nyd efterårets bladfarver og sjældne træer – i Den japanske Have.
50 km. fra Struer Grand Hotel.

Sea War Museum 

I Thyborøn finder I Sea War Museum Jutland, som er det det eneste museum i Danmark, der kun fortæller om international historie. Museet har fokus på 1. Verdenskig i Nordsøen med hovedvægt på verdenshistoriens største søslag, der fandt sted ud for den jyske vestkyst i 1916. Slaget varede 12 timer og kostede 8645 tyske og britiske søfolk livet, da 25 skibe sank på havets bund.

I tilknytning til museet ligger der i klitterne ud mod havet en mindepark for slaget, som består af store granitblokke, der er formet som skibsstævne og hver især repræsenterer et af de sunkne skibe.
46 km fra hotellet

Jyllands Park Zoo 

Danmarks største parkzoo ligger ved Haunstrup -10 km. vest for Herning. Børnenes paradis. I haven finder du over 700 dyr og fugle fra alverdens lande – fra mus til giraffer, og for børnene er der indrettet legegårde med dyrebørn. Langt de fleste af dyrene må gæsterne fodre, og i kioskerne kan der købes forskellig slags foder til dyrerne.
50 km. fra Struer Grand Hote

Jesperhus Oplevelsespark 

Jesperhus Blomsterpark er meget mere end blot Nordeuropas største blomsterpark. Her findes i alt 6 attraktioner og er et oplagt udflugtsmål for alle aldersgrupper. Parken er samtidig et af de få steder, som bliver vellykket i selv dårligt vejr.
55 km. fra Struer Grand Hotel

Som vores gæster oplever os @grandhotelstruer