Black Friday Hotel tilbud

Black Friday er skudt i gang. Du har nu muligheden for at forkæle en du har kær eller købe en selvforkælelsesgave til dig selv.

Spar 25% på Wellness- & Golfophold

Tilbuddet er gældende med ankomst i 2022

 

Koden er ikke længere aktiv

 

 


Hvad er Black Friday egentligt?

Black Friday er en amerikansk tradition, der markerer julehandlens begyndelse. Black Friday ligger fredag efter Thanksgiving i USA. I år falder Black Friday på den 26. november 2021

Dagen er den travleste shoppingdag i USA, og butikkerne er fyldte med vilde tilbud denne dag - og nu er traditionen også kommet til Danmark. Faktisk gjorde Black Friday allerede sit indtog i Danmark i 2015, og dagen var den største handelsdag i dansk historie på en enkeltstående dag. Det betyder, at du nu også i Danmark finder utroligt mange Black Friday tilbud denne dag, og du kan spare penge på alt fra hoteller til bøger. 

Black Friday tilbud hos Grand Hotel Struer 

Følelsen af, ​​at gå og se frem til noget er fantastisk. Nogle gange kan det være næsten lige så rart som selve oplevelsen. Til Black Friday giver vi dig ikke kun muligheden for at se frem til et vidunderligt hotelophold - vi giver dig også muligheden for at nyde den fantastisk pris.


Vi hos Grand Hotel Struerhar omfavnet traditionen, og vi fortsætter derfor sidste års succes med rabat fredag den 26. november. Black Friday er den dag, hvor du blandt andet kan købe hotelovernatning og hotelophold til lave priser, men du kan også sparke din juleshopping i gang, og finde den perfekte gave til din kæreste eller en anden du har kær.

Så kom og gør et kup. Slå til under Black Friday og få et enestående hoteltilbud fra Grand Hotel Struer. Her kan du spare 25% på alle overnatninger og ophold i 2022.

Mangler du en anderledes julegave som ikke er fysisk, men i stedet en skøn oplevelse, så giver vi også 20% rabat på vores gavekort d. 27 november. Glem alt om at stå i kø d. 23 december for at finde de sidste gaver. 

Vær klar til at booke og købe Grand Hotel Struers Black Friday hoteltilbud, for tilbuddet varer kun i 24 timer, og vi frigiver først koden kl. 00.01 fredag d. 26. november 2021. Er du klar?