BLACK WEEKEND TILBUD

Tilbuddene gælder ikke mere

Spar 20% på ferie- & wellness ophold samt overnatning inkl. morgenbuffet

Book et ophold eller overnatning til dig og din partner eller ven/veninde. Eller blot som en skøn julegave til en du holder af.

Tilbuddet er gældende med ankomst i perioden: 1. januar – 31. december 2023.

Du kan med tryghed købe dit ophold. Opholdet kan frit annulleres indtil kl. 16.00 på ankomstdagen. 

Ferie- & Wellness ophold

Værelseskategorier

20% fratrækkes nedenstående priser

Priser fra kr. 945

Priser fra kr. 995

Priser fra kr. 1.035

Priser fra kr. 1.095

Hvad er Black Friday egentligt?

Black Friday er en amerikansk tradition, der markerer julehandlens begyndelse. Black Friday ligger fredag efter Thanksgiving i USA. I år falder Black Friday på den 25. november 2022.

Dagen er den travleste shoppingdag i USA, og butikkerne er fyldte med vilde tilbud denne dag – og nu er traditionen også kommet til Danmark. Faktisk gjorde Black Friday allerede sit indtog i Danmark i 2015, og dagen var den største handelsdag i dansk historie på en enkeltstående dag. Det betyder, at du nu også i Danmark finder utroligt mange Black Friday tilbud denne dag, og du kan spare penge på alt fra hoteller til bøger.

Black Friday tilbud hos Grand Hotel Struer

Følelsen af, ​​at gå og se frem til noget er fantastisk. Nogle gange kan det være næsten lige så rart som selve oplevelsen. Til Black Friday giver vi dig ikke kun muligheden for at se frem til et vidunderligt hotelophold – vi giver dig også muligheden for at nyde den til en fantastisk pris.

Vi hos Grand Hotel Struer har omfavnet traditionen, og vi fortsætter derfor sidste års succes med rabat fredag den 25. november. Black Friday er den dag, hvor du kan spare 20% på alle ferie- & wellness ophold samt hotelovernatning inkl. morgenbuffet og sparke juleshoppingen i gang, og finde den perfekte gave til din kæreste eller en anden du har kær.

Vær klar til at booke og købe Grand Hotel Struers Black Friday hoteltilbud. Koden frigives fredag den 25. november kl. 00.01 og kan bookes frem til den 27. november. Er du klar?