• BLACK FRIDAY

    SPAR 25% PÅ ALLE FERIE- & SPAOPHOLD

BLACK WEEKEND TILBUD

Kan bookes fra den 24/11 – 26/11

Gør dig klar til årets største shoppingdag med et tilbud, du simpelthen ikke kan modstå! Med dette Black Friday tilbud, kan du forkæle dig selv med en skøn pause fra hverdagen, fordi vi hos Grand Hotel Struer tilbyder en enestående 25% rabat på alle vores ophold.

Du kan med tryghed købe dit ophold. Opholdet kan frit annulleres indtil kl. 16.00 på ankomstdagen. 

Spar 25% på alle ferie- & wellness ophold

Dette år går vi all-in og tilbyder en utrolig 25% rabat på alle vores ophold.

Grand Hotel Struer er ikke bare et sted at sove – det er en oplevelse hvor vi kombinerer historisk charme med moderne komfort, hvilket sikrer et ophold, der er lige så unikt som det er mindeværdigt.

Denne Black Friday, kan du give dig selv – eller en du holder af – et ophold til en uforglemmelig flugt fra hverdagen. Uanset om det er en spontan romantisk overraskelse, en veltiltrængt pause fra hverdagens stress eller en tidlig julegave, er et ophold hos os sikker på at imponere.

Men vent ikke for længe – et tilbud som dette varer ikke evigt. Opholdende kan bookes fra den 24. – 26. november for at sikre dig vores eksklusive Black Friday-priser.

Ved bestilling bruger du en kode for at aktivere din rabat. Koden offentliggøres den 24. november på Black Friday.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Grand Hotel Struer, hvor komfort møder hjemlig hygge – alt sammen til en pris, der får dig til at smile.

Tilbuddet er gældende med ankomst i perioden: 1. januar – 31. maj 2024.

BRUG RABATKODEN I ONLINE BOOKINGEN

Vælg dit ophold med 25% rabat

Hvad er Black Friday egentligt?

Black Friday er en amerikansk tradition, der markerer julehandlens begyndelse. Black Friday ligger fredag efter Thanksgiving i USA. I år falder Black Friday på den 25. november 2023.

Dagen er den travleste shoppingdag i USA, og butikkerne er fyldte med vilde tilbud denne dag – og nu er traditionen også kommet til Danmark. Faktisk gjorde Black Friday allerede sit indtog i Danmark i 2015, og dagen var den største handelsdag i dansk historie på en enkeltstående dag. Det betyder, at du nu også i Danmark finder utroligt mange Black Friday tilbud denne dag, og du kan spare penge på alt fra hoteller til bøger.

Black Friday tilbud hos Grand Hotel Struer

Følelsen af, ​​at gå og se frem til noget er fantastisk. Nogle gange kan det være næsten lige så rart som selve oplevelsen. Til Black Friday giver vi dig ikke kun muligheden for at se frem til et vidunderligt hotelophold – vi giver dig også muligheden for at nyde den til en fantastisk pris.

Vi hos Grand Hotel Struer har omfavnet traditionen, og vi fortsætter derfor sidste års succes med rabat fredag den 25. november. Black Friday er den dag, hvor du kan spare 25% på alle ferie- & wellness ophold samt hotelovernatning inkl. morgenbuffet og sparke juleshoppingen i gang, og finde den perfekte gave til din kæreste eller en anden du har kær.

Vær klar til at booke og købe Grand Hotel Struers Black Friday hoteltilbud. Koden frigives fredag den 24. november kl. 00.01 og kan bookes frem til den 26. november. Er du klar?