Cykelleje & Cykelruter i Struer

Oplev Struer på cykel når I bor på Grand Hotel

Skal I på ophold hos os på Grand Hotel Struer? Og kan I lide at være lidt aktive og vil I samtidig gerne opleve Struer og omegn fra den bedste vinkel? Så lej en cykel og udforsk byen helt tæt på. Vi har nemlig lavet en aftale om cykeludlejning til vores gæster i samarbejde med FRI BIKE shop her i Struer.

 

Det betyder, at I kan let og problemfrit kan leje cykler for kun 150,00 kr. pr. døgn pr. cykel, og så står cyklerne klar til jer på hotellet ved jeres ankomst, eller når I gerne vil have dem. Dog skal cyklerne gerne bookes dagen før, så der både er tid til at finde de rette størrelser cykler og til at klargøre dem til jer.

 

Vi vil virkelig anbefale at opleve Struer på cykel, for nok er Struer ikke den største by, men til gengæld er byen fyldt med unikke oplevelser og aktiviteter, der bare venter på, at I kommer og opdager dem. Byen vrimler med kunstværker, spændende bygninger, museer, hyggelige butikker og spisesteder og så er der jo den smukke natur, der venter lige på den anden side af bygrænsen!

 

Forslag & inspiration til cykelruter og cykelture i Struer

Struer byder på masser af smuk natur hvor man også kan forvente lidt sved på panden. I visse områder er terrænet kuperet, men den smukke natur vil behage dit syn. 

Kilen rundt 17 km

Se ruten

 

 

 

 

 

 

 

Struer - Hjerm - Vejrum

Denne rute fører dig forbi hele tre herregårde. Ruten er ikke specielt kuperet og kan derfor også anbefales til familier. 

 

Undervejs passeres følgende:

  • Struer Museum, som specialiserer sig i emnerne Byen og fjorden, Jernbaneknudepunktet, Johannes Bucholtz; digteren i Struer, Bang & Olufsens og lyd- og billedmediernes kulturhistorie, Limfjorden på lærred.
  • Bang & Olufsens hovedbygning, "Gården".
  • Herregården Volstrup. Hovedbygningen er opført i 1875.
  • Herregården Ausumgård. Hovedbygningen er fra omkring 1750.
  • Herregården Quistrup. Omtales første gang i 1163. Gården dannede i årene 1925-27 ramme for den første spire til Bang & Olufsen.
  • Gimsing kirke'

 

Se cykelrute

Inspiration til dagstur

Vil I gerne have inspiration til en dag på cykel i Struer, så læs den fine lille artikel, som Lydens By har lavet om en dagstur til Struer – her kan I helt sikkert finde noget, I også gerne vil opleve: http://lydensby.dk/nyheder/din-lokale-guide-en-dagtur-til-struer/

Cykelleje

150,- pr. døgn pr. cykel

Cyklerne skal bookes dagen før – så vil de stå klar til jer.

 

Vil I bestille cykler, så de er klar inden jeres ankomst så kontakt os på tlf. 97850400 eller sgh@struergrandhotel.dk