Cykelleje & cykelruter i Struer

Oplev Struer på cykel når I bor på Grand Hotel

Skal I på ophold hos os på Grand Hotel Struer? Og kan I lide at være aktive og vil gerne opleve Struer og omegn fra den bedste vinkel? Så lej en cykel eller medbring din egen, så du/I kan udforske byen og nærområdet på helt tæt hold.

Vi vil virkelig anbefale at opleve Struer på cykel, for nok er Struer ikke den største by, men til gengæld er byen fyldt med unikke oplevelser og aktiviteter der bare venter på, at I kommer og opdager dem. Byen vrimler med kunstværker, spændende bygninger, museer, hyggelige butikker og spisesteder, og så er der jo den smukke natur, der venter lige på den anden side af bygrænsen!

Forslag & inspiration til cykelruter og cykelture i Struer

Struer byder på masser af smuk natur hvor man også kan forvente lidt sved på panden. I visse områder er terrænet kuperet, men den smukke natur vil behage dit syn.

Kilen rundt 17 km

Se ruten

Struer – Hjerm – Vejrum

Denne rute fører dig forbi hele tre herregårde. Ruten er ikke specielt kuperet og kan derfor også anbefales til familier.

Undervejs passeres følgende:

  • Struer Museum, som specialiserer sig i emnerne Byen og fjorden, Jernbaneknudepunktet, Johannes Bucholtz; digteren i Struer, Bang & Olufsens og lyd- og billedmediernes kulturhistorie, Limfjorden på lærred.
  • Bang & Olufsens hovedbygning, “Gården”.
  • Herregården Volstrup. Hovedbygningen er opført i 1875.
  • Herregården Ausumgård. Hovedbygningen er fra omkring 1750.
  • Herregården Quistrup. Omtales første gang i 1163. Gården dannede i årene 1925-27 ramme for den første spire til Bang & Olufsen.
  • Gimsing kirke

Se cykelrute

Inspiration til dagstur

Vil I gerne have inspiration til en dag på cykel i Struer, så læs den fine lille artikel, som Lydens By har lavet om en dagstur til Struer – her kan I helt sikkert finde noget, I også gerne vil opleve: http://lydensby.dk/nyheder/din-lokale-guide-en-dagtur-til-struer/

Mountain bike

Uanset om du er øvet eller nybegynder, er mulighederne for oplevelser i skoven store. I nærheden af Struer finder du klosterheden og Bike Point – det naturlige mødested for alle, der elsker at cykle i naturen. Her vil det være muligt at leje cykler og også købe guidede ture.

  • MTB, hardtail:                   250kr / ca. 3 timer
  • MTB, junior:                      200kr / ca. 3 timer
  • MTB, fully:                         350kr / ca. 3 timer

Andre relevante inspirationslinks:

Lej din cykel på Grand Hotel

Vi har en aftale om cykeludlejning til vores gæster i samarbejde med FRI BIKE shop her i Struer.

Det betyder, at I kan let og problemfrit kan leje cykler for kun 200,00 kr. pr. døgn pr. cykel, kr. 250 for elcykler og så står cyklerne klar til jer på hotellet ved jeres ankomst, eller når I gerne vil have dem. Dog skal cyklerne gerne bookes dagen før, så der både er tid til at finde de rette størrelser cykler og til at klargøre dem til jer.

Bestilling af cykler

Vil I bestille cykler så de er klar inden jeres ankomst, så kontakt os på tlf. 97850400 eller sgh@struergrandhotel.dk