• INVESTERING I FREMTIDEN

    FOR VORES BYHOTEL

Grand Hotel Struer sætter en ny retning for fremtidens hoteldrift.

På Grand Hotel Struer oplever vi en interesse for vores hotel og koncept, men også en ændring i gæsternes behov og forventninger. Og det er disse forventninger som gør, at vi har valgt at investere i gæste- og hoteloplevelsen, så vi får et mere holistisk og sammenhængende produkt, og samtidigt kan fastholde gæsternes interesse.

Investeringen betyder, at vi sætter gang i en større ombygning af hotellets faciliteter som inkluderer et helt nyt lounge- og barområde. Det kommer til at ændre vores udtryk markant, men det bliver også meget mere i stil med hvem Grand Hotel egentlig er, og hvem vi har transformeret os til at være gennem årene. Derved opnår vi også en større synergi mellem hotellet og de produkter som vi sælger.

Lounge og barområdet bliver indrettet i moderne nordisk stil, med varme farver og nuancer og plads til bløde sofaer, hvor man kan nyde en kop kaffe eller en cocktail. Der bliver også lagt vægt på at skabe små miljøer hvor man kan mødes med kollegaerne efter en lang arbejdsdag. Generelt et samlingssted for vores gæster, hvor vi kommer til at prioritere det gode værtskab, hyggen, lækre vine og cocktails. Det kommer til at sætte en ny standard for måden hvorpå, vi tidligere har drevet hotellet. Totaloplevelsen skulle gerne blive endnu bedre.

I forbindelse med ombygningen er der også taget en beslutning om at lukke ned for Schous Brasserie & Bar. I løbet af marts kan kan vi i stedet byde velkommen til det nye Grand Bar & Lounge, hvor vi præsenterer et nyt madkoncept.

Det lukker ned for nogle af de ydelser vi tidligere har kunne tilbyde, men kommer også til at åbne op for nye muligheder for vores leisure og mødegæster. Med åbningen af det nye byhotel koncept kommer vi blandt andet til at lancere andre typer af pakker til både leisure og erhvervsgæster. Vi kommer også stadig til at byde velkommen til fester, mindehøjtideligheder, møder, konferencer og andre private arrangementer. Ved at ændre på hotellets nuværende lokaler for vi blot mulighed for at skabe nogle endnu bedre rammer til vores gæster.

Hoteldriften bliver uændret i ombygningsperioden hvor man stadig vil kunne booke ophold og overnatning.

Projektet har været undervejs længe, og vi glæder os til at søsætte projektet og ikke mindst byde jer velkommen til vores nye byhotel i marts 2023.

Hvad betyder det for de gæster, der har booket ophold inkl. middag?

De gæster som har bestilt ophold inklusive middag, kan fra den 3. marts nyde middagen i hyggelige og afslappende omgivelser på restaurant Ved Fjorden (kun 500 m fra hotellet). Og endda med en af byens bedste udsigter – ud over lystbådhavnen og Limfjorden.

Har man en pre-dinner drink med i sit ophold, serveres denne fortsat på hotellet.

Al hoteldrift vil ellers fungere som normalt under ombygningen.