Spa- & Wellness
Velvære for krop og sjæl


Golfophold 
I naturskønne omgivelser


Morgenbordet du vil glæde dig til
Lækkert udvalg af morgenmadsprodukter

FRIENDS & FAMILY RABAT

Spar 15% ved booking inden den 30/3

Foråret banker på døren, og med det bringer en tid af fornyelse, lysere dage, og muligheden for at skabe uforglemmelige minder med dem, vi holder af.  I den anledning er vi begejstrede for at kunne tilbyde jer en eksklusiv Friends & Family-rabat på alle vores opholdspakker.

Lad os sammen byde foråret velkommen med åbne arme og åbne hjerter. Vi ser frem til at være jeres værter og skabe rammerne for de mindeværdige øjeblikke, som I vil se tilbage på med glæde.

Venligst bemærk, at rabatkoden på de 15% ikke gælder ved overnatning inkl. morgenmad.

Brug nedenstående rabatkode ved booking inden 30. marts 2024, for ankomst i løbet af hele 2024, og nyd en særlig tid sammen i vores gæstfri omgivelser.

Benyt rabatkoden:

FFAMSGH

BEMÆRK: Tilbuddet gælder ikke på Limfjords Caminoen eller overnatning inkl. morgenbuffet.

FIND DIT OPHOLD MED 15% RABAT

Tilbuddet gælder ved booking inden 30. marts

GRAND BAR & LOUNGE

Forkæl Dig Selv og Skab Hygge med Vore Eksklusive Fordele

Kaffe & Te Når Du Vil

Nyd en kop varm kaffe eller te, når som helst du har lyst, 24 timer i døgnet. Vi sørger for, at du altid kan finde din yndlingsdrik lige ved hånden.

Wine Hour – Hygge med Vin

Mandage og torsdage fra kl. 16-18.00 inviterer vi dig til Wine Hour i vores hyggelige bar & loungeområde, hvor vi er vært for et glas lækker vin. Den perfekte måde at slappe af på.

Cozy Friday’s – Smagfulde Snacks

Hver fredag fra kl. 13.00 – 18.00 er det tid til Cozy Friday’s. Når du køber en øl, cocktail eller et glas vin, forkæler vi dig med en lille tapas- og snackanretning. Den  ideelle start på din weekend.

Happy Saturday – Dobbelt Glæde

Lørdage bliver endnu sjovere med Happy Saturday. Fra kl. 16 til kl. 18.00 kan du få dobbelt op på dine drikkevarer, når du køber i baren. Den  perfekte måde at fejre weekenden på!

GAVEKORT

TIL GRAND MOMENTS

Er du på udkig efter den perfekte gave til en særlig person i dit liv? Uanset om det er din kæreste, dine forældre, et (sølv)brudepar eller dine nærmeste venner, så er et gavekort til et uforglemmeligt hotelophold, spaophold eller wellnessophold hos Grand Hotel Struer den ultimative gaveidé.

At give et gavekort til Grand Hotel Struer er at give en gave, der siger mere end tusind ord. Det er en gestus, der viser, hvor meget du værdsætter og elsker den person, du giver gaven til. Det er en mulighed for at skabe minder sammen, styrke båndet mellem jer og fejre livets særlige øjeblikke.

Så næste gang du står over for valget af den perfekte gave, tænk på et gavekort til Grand Hotel Struer. Lad os hjælpe dig med at skabe uforglemmelige minder, der vil blive delt med smil og glæde.

Giv ikke blot en gave – giv en oplevelse for livet!