Lad romantikken blomstre med et skønt og afstressende ophold

Hyggelige værelser i jordnære og rolige farver

Start morgenen med en lækker morgenbuffet

Mulighed for hygge og et glas vin eller en øl inden middagen

Romantisk weekendophold i Jylland

Trænger du til at trække stikket ud og tilbringe lidt kvalitetstid med din bedre halvdel? Så er en romantisk weekend for 2 på Grand Hotel Struer lige det, I har brug for. 

Dette romantiske hotelophold er inklusiv

  • En lækker 3 retters middag i hotellets restaurant Schous Brasserie & Bar*
  • Overnatning i dejligt dobbeltværelse.
  • Lækker morgenbuffet som serveres mellem kl. 7.30-10.00.

 

Ankomst:

  • Fredag til lørdag, eller lørdag til søndag

Billigt romantisk weekendophold - kun fra kr. 799,- pr. person 

  • Pris. pr. person i std. værelse kr. 799,-
  • Pris pr. person i superior værelse kr. 849,- 
  • Pris pr. person i superior plus værelse kr. 899,-
  • Enkeltværelse tillæg kr. 300,- 

 

Info omkring morgenmad og middag i uge 29 & 30

Schous Brasserie & Bar holder sommerlukket til og med den 1. august. Det gør vi, da vi ved, at mange af vores sommergæster gerne vil have muligheden for at spise ved vandet og nyde den fantastiske udsigt og det gode sommervejr på en måde, vi ikke kan tilbyde med vores beliggenhed ved gågaden. Det vil vi gerne imødekomme.

Derfor har vi i år lavet en særlig aftale med ejeren af ”Restaurant ved Fjorden” om, at de serverer aftensmad for vores gæster, der har booket ophold med halvpension, ovre hos dem indtil den 1. august.

”Restaurant ved Fjorden” ligger - som navnet antyder – lige ned til Limfjorden og samtidig med ganske kort afstand fra hotellet. Restauranten tilbyder desuden udendørsservering om sommeren. Samtidigt laver de altid dejlig mad af gode råvarer, så vi er derfor helt trygge ved at ligge jeres middage i deres hænder i de uger.

Morgenmadsbuffeten, som er inkluderet i alle ophold og overnatninger, vil stadig blive serveret her på hotellet. Hvilket betyder, at I ikke mærker nogle ændringer om morgenen, men stadig bare kan tage elevatoren ned til den gode morgenmadsbuffet, så I kan blive klar til endnu en sommerferiedag.Opholdet kan også bookes online eller på telefon 97 85 04 00.

Romantisk weekend for 2 

De fleste par oplever i perioder, at der bare ikke er nok timer i døgnet, og det betyder ofte, at vi ikke får så meget kvalitetstid med vores partner, som vi ønsker, fordi tiden ganske enkelt ikke er der. Derfor kan det være en god investering at tage lidt tid ud sammen fra hverdagen, og her er en romantisk weekendtur den perfekte løsning. 

Selvforkælelse for alle sanser

På et romantisk weekendophold giver I jer selv de bedste forudsætninger for at stresse helt af, komme ned i gear sammen og bare nyde hinandens selskab. 

 

Er I vilde med wellness, god mad og flot natur, så tilbyder Grand Hotel Struer alt det, der skal til for at skabe de helt rigtige rammer for jeres romantiske weekendtur med lækre værelser, adgang til Kurbad Limfjorden, der ligger lige ned til Limfjorden, samt lækker mad lavet på gode råvarer i vores hyggelige Brasserie.

 

Vælger I et romantisk weekendophold for 2 med spa, så kan I bruge nogle dejlige timer sammen i Kurbad Limfjorden, der byder på forskellige bassiner, saunaer, dampbade og udendørs boblebad, samt Danmarks nok flotteste udsigt over Limfjorden og Struer Lystbådehavn. I kan også købe forskellige wellnessbehandlinger i Kurbadet, og i weekenderne tilbyder de gratis saunagus i samarbejde med Grand Hotel Struer. 

 

Når I kommer afslappede tilbage fra kurbadet, så lad vores dygtige kokke og søde tjenere forkæle jeres smagsløg med en dejlig middag i hyggelige omgivelser i hotellets restaurant Schous Brasserie & Bar. 

 

En lille ferie i Danmark er altid en god ide, og hvad end kalenderen siger sommer eller vinter, så byder naturen rundt om Limfjorden altid på smukke naturoplevelser, hvis I skulle have lyst til en langsom gåtur hånd i hånd i den friske luft, inden I trækker jer tilbage til jeres lækre dobbeltværelse.