• SPISESTEDER I STRUER

    Inspiration til valg af restaurant

Inspiration til spisesteder i Struer

Selvom Struer ikke er så stor, så er udvalget af spisesteder faktisk helt fint. Der er rig mulighed for at finde noget til alle – uanset om det er den lille eller store sult der skal stilles.

Restaurant Ved Fjorden

Ønsker du et bedre måltid med fokus på lokale og regionale råvarer med fokus på velsmag? Og endda med en af byens udsigter – ud over lystbådhavnen og Limfjorden. Så byder Restaurant Ved Fjorden på en skøn madoplevelse i hyggelige og afslappende rammer.

Cafè & Restaurant Værftet

Værftet lægger vægt på kærligheden og ærligheden til danske råvarer. Ud over den lækre mad som indtages i hyggelige og stemningsfyldte lokaler, kan man nyde livets gang på Limfjorden.

Cafè KC

Cafè med hyggelig atmosfære og med et fint menukort som byder på alt fra vegetar retter, til børnemenuer og andre traditionelle danske retter.

Cafè O

Lille intim Cafè hvor man blandt andet kan nyde smørrebrød, tapas eller andre små hyggelige retter. Her bliver der kræset for råvarerne og lagt noget i udførslen af maden. Til maden har man også mulighed for at prøve et udvalg af specialøl.