Traditionen tro byder vi på Vildtbuffet & Desertbord

Igen i år serverer vi vores traditionsrige vildtbuffet. I år byder vi på vildtbuffet den sidste lørdag i oktober og de tre første lørdage i november måned.

Arrangementet starter kl. 18.00 med en velkomstdrink og snacks ved bordene.

 

Menuen 2018

 

Det kolde

Andelevermousse med syltede svampe og urter.

Vildtpate hertil syltede rødder og sprøde chips.

Rosastegt andebryst hertil jordskokke creme med koriander og urter.

Røget krondyr med avocado, peberrod og ribs.

Røgede Vildtpølser hertil tatarsauce, syltede artiskokker og løgkompot.

Røget Fasanbryst hertil hummus med citron og hvidløg,

Røget andebryst hertil tyttebær, urtecreme med lime og citrongræs

Stor hjemmebagt brødbuffet hertil smør, tapanader og pestoer

 

Suppe

Græskarsuppe på vildtfond, med urter, syrnet fløde

Vildt comsomme med dumpling, svampe og urter.

 

Kød

Rosa stegt krondyrkølle  

Langtidstegt vildsvinekølle 

Confiterede andelår med timian, hvidløg

Enebærgryde med vildtkød, tomat og bacon

Små bacondrenge med hakket krondyr, røget spæk, fløde.

 

Saucer & Kartofler

Brunede kartofler

Ristede Kartofler

Kartoffelsouffle med rosmarin

Vildflødesauce

Maidera sauce.

 

Tilbehør

Rødvinssyltede pærer

Klassisk waldorfsalat med syrnet fløde, selleri, æbler, vindruer og valnødder

Æblechutney med ingefær, chili og kanel

Pærechutney

Tomatchutney

Råsyltede tyttebær

Løgkompot med balsamico, rødvin

Lune rodfrugter med timian og honning

Brunet blomkål, kapers, smør og citron.

Svampestuvning og ristet brioche

Salat med glaskål, æbler, jordskokker og mynte.

Syltede asier

Syltede græskar

Syltede squash

Syltede grønne tomater

 

Dessertbord

Flamberede pandekager med appelsinsauce og vanilijeparfait

Lun æbletærte med ristede nødder, kanel og syrnet creme

Schous chokoladekage hertil solbærsorbet, og henkogte bær

Oste fra Thise og Arla Unika - hertil syltede nødder, rødvinskogte svesker og hjemmebagt knækbrød

Mazarinkage med blommekompot, mørk chokolade og grand marnier

Romfromage med lune kirsebær og kandiserede mandler.

Brombær og lakrids cheesecake med bærsirup og knas

 

Vildt arrangementet afholdes på følgende datoer:

Lørdag d. 27. oktober

Lørdag d. 3. november

Lørdag d. 10. november

Lørdag d. 17. november

 


Bordbestilling er nødvendig - ring venligst på 97850400

Vildtbuffet & Dessertbord - Pris pr. person kr. 395,- inkl. velkomstdrink